نائب‌رئیس شورای اسلامی شهر تهران:

راهیان نور یکی از فرصت‌های بزرگ کشور و انقلاب اسلامی است

راهیان نور یکی از فرصت‌های بزرگ کشور و انقلاب اسلامی است
نائب‌رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: راهیان نور یکی از فرصت‌های بزرگ کشور و انقلاب اسلامی است و این مناطق را خداوند سرشار نور قرار داده تا برای پناه بردن به نور الهی در سرزمین نور حضور پیدا کرده و رشد کنیم.
کد خبر: ۹۶۷۱۶۴۵
|
۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۴

ویژه برنامه جشنواره ره‌آورد سرزمین نور، شامگاه امروز (جمعه) به میزبانی شهرداری تهران در اردوگاه شهید باکری خرمشهر برگزار شد.

در این مراسم «پرویز سروری» نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر تهران، «محمدمهدی حسن‌زاده» مسئول سازمان بسیج مستضعفین شهرداری تهران و جمعی از خانواده‌های معظم شهدا و کارکنان شهرداری حضور داشتند.

در ابتدای این مراسم «محمدمهدی حسن‌زاده» مسئول سازمان بسیج مستضعفین شهرداری تهران در سخنانی اظهار داشت: مجموعه بسیج شهرداری تهران به همت شورای شهر تهران و شهرداری تهران هر ساله افتخار برگزاری اردوهای راهیان نور را برای خانواده بزرگ شهرداری تهران دارد.

حسن‌زاده با بیان اينكه، بحمدالله هر ساله به تعداد زائران راهیان نور افزوده می‌شود، افزود: امسال از خانواده شهرداری و ایثارگران ۲ هزار و ۵۰۰ نفر را به سرزمین‌های نور اعزام می‌کنیم.

مسئول سازمان بسیج مستضعفین شهرداری تهران تاکید کرد: امسال در کنار یادمان‌های شهدا  ویژه برنامه‌های مختلفی را در نظر گرفتیم که بخشی از آنها مختص کودکان و نوجوانان در جهت معرفی سیره و سبک زندگی شهداست.

وی تصریح کرد: همچنین امسال مجله و نشریه‌ای را ویژه جوانان و نوجوانان طراحی کردیم که در آن مطالب مفیدی در جهت معرفی ایثارگری‌ها و مجاهدت‌های شهدا در دوران درخشان دفاع مقدس منتشر شده است.

حسن زاده با بیان اينكه، مسئولین شورای شهر تهران و شهرداری تهران همچون همیشه در یادمان‌ها حضور دارند، گفت: همچنین امسال در کنار راهیان نور جلو‌ه‌ای از راهیان پیشرفت را داشتیم و بازدید از یادمان‌ها و نمایشگاه‌ها به‌عنوان یک الحاقیه در برنامه‌های راهیان نور اضافه شد.

در ادامه این مراسم «پرویز سروری» نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر تهران طی سخنانی با تاکید به آیه شریفه "وَ لا تَحْسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلُوا فی سَبیلِ اللهِ أَمْواتاً بَلْ أَحْیاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ" اظهار داشت: شهدا فرصت‌های ما و تابلوهایی هستند که با نگاه کردن به سبک و زندگی آنها می‌فهمیم که چطور باید از عمر خود به‌خوبی استفاده کنیم.

سروری افزود: راهیان نور یکی از فرصت‌های بزرگ کشور و انقلاب اسلامی است و این مناطق را خداوند سرشار نور قرار داده تا برای پناه بردن به نور الهی در سرزمین نور حضور پیدا کرده و رشد کنیم.

وی با تاکید بر جایگاه شهدا نزد خداوند متعال گفت: شهدا به زندگی جاودانه‌ای رسیدند که دائم از آن بهره می‌برند و این فرصت به حیات جاودانه آنها تبدیل شده است.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: خداوند متعال به‌واسطه شهدا نور و برکات زیادی را در راهیان نور قرار داده  و خون مطهر شهدا این مناطق را نورانی و پر برکت کرده است.

وی با بیان اينکه راهیان نور سرزمینی نورانی و دارای عظمت بالا و کرامت والایی است، یادآور شد: هر منطقه‌ای که شهیدی در آن وجود دارد متبرک شده و باید به آنجا احترام گذاشت.

سروری خاطرنشان کرد: ما به‌عنوان کسانی که خداوند متعال این  وظیفه و بار امانت را به دوش ما گذاشته تلاش داریم این امکان را برای مردم فراهم کنیم تا در این مناطق پر نور حضور فعالی داشته باشند.

وی در پایان با اشاره به فعالیت و پیشرو بودن سازمان بسیج شهرداری تهران در امور مربوط به دفاع مقدس و راهیان نور گفت: سازمان بسیج شهرداری تهران با استفاده از تمام ظرفیت خود، همه‌ساله در جهت اعزام کارکنان و خانواده‌های پرسنل شهرداری تهران به مناطق راهیان نور اهتمام ویژه دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها