۱۹ / آبان / ۱۴۰۴ - 10 November 2025
12:13

مسابقات انتخابی تیم کشتی بسیج استان قزوین برگزار شد

      
کد خبر : 9713660
۰۹:۰۷

۱۴۰۴/۰۷/۰۶

آغاز سال تحصیلی با موجی از مهر و حمایت، برای دانش‌آموزان مورد حمایت کمیته امداد استان البرز

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان البرز گفت: واریز بیش از ۶۱ میلیارد ریال از سوی حامیان داخل و خارج کشور، جلوه‌ای از همدلی برای فرزندان نیازمند است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، رضا البرزی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان البرز، با قدردانی از مشارکت خیران نیک‌اندیش در آغاز سال تحصیلی جدید، گفت: همراهی ارزشمند حامیان، زمینه‌ساز تأمین بخشی از نیاز‌های تحصیلی فرزندان مورد حمایت این نهاد شد.

آغاز سال تحصیلی با موجی از مهر و حمایت، برای دانش‌آموزان مورد حمایت کمیته امداد استان البرز

رضا البرزی اظهار داشت: در آستانه سال تحصیلی جدید، حامیان عزیز با مشارکت چشمگیر خود جلوه‌ای از مهر و همدلی را به نمایش گذاشتند و مبلغ ۴۶ میلیارد ریال برای تهیه لوازم‌التحریر و مایحتاج تحصیلی به حساب فرزندان معنوی واریز کردند.

وی افزود: یکی از حامیان خارج از کشور نیز با اقدامی سخاوتمندانه، مبلغ یک میلیارد و ۵۸۵ میلیون تومان را به صورت مستقیم از طریق سامانه اکرام ایتام، برای حمایت از ۳۵۴ نفر از فرزندان ایتام، محسنین و خانواده‌های نیازمند واریز کرده است.

این اقدام ارزشمند، جلوه‌ای روشن از همبستگی و همراهی جامعه خیران با فرزندان نیازمند است و نشان می‌دهد که نیکوکاری و همیاری، مرز نمی‌شناسد.

مدیرکل کمیته امداد البرز در پایان با تاکید بر نقش سازنده خیران در ارتقای سطح زندگی نیازمندان، خاطرنشان کرد: نیکوکاران ارجمند می‌توانند برای تداوم این مسیر نورانی، از طریق روش‌های زیر اقدام به حمایت از ایتام و محسنین کنند:

• ارسال عدد ۲۶ به سرشماره ۳۰۰۰۳۳۳۳

• مراجعه به لینک: https://digiform.ir/ekramalborz

• مراجعه به سایت: ekram.emdad.ir


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید