۰۸ / خرداد / ۱۴۰۵ - 29 May 2026
19:16
کد خبر : 9714889
۰۹:۰۸

۱۴۰۴/۰۷/۰۹

اطلس جامع روستا‌های سنندج در حوزه‌های مختلف تهیه می‌شود

فرماندار سنندج همچنین از تهیه اطلس جامع روستا‌های شهرستان در حوزه‌های مختلف، بازبینی درجه‌بندی دهیاری‌ها و توجه به آموزش و توسعه سرانە ورزشی در روستا‌ها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، غریب سجادی فرماندار سنندج صبح امروز در نشست با جمعی از زنان دهیار و اعضای شورا‌های اسلامی شهر و روستای این شهرستان، با بیان اینکه نگاه جنسیتی در مدیریت وجود ندارد، اظهار داشت: کار شما به‌عنوان زنان مدیر مخصوصاً در روستا‌ها سخت‌تر است و باید با جدیت بیشتری پیگیری شود.

وی افزود: شورا‌هایی که به انتخاب دهیار زن اقدام کرده‌اند، نشان داده‌اند که از نظر فکری و اجتماعی به بلوغ لازم رسیده‌اند و از طرف دیگر این امر نشانه‌ای از توانمندی بانوان در عرصه مدیریت محلی است.

سجادی ادامه داد: در دنیای مدرن باید از مفاهیم سنتی که موجب تبعیض می‌شود عبور کنیم. در دین مبین اسلام نیز بر کرامت انسان‌ها بدون توجه به قومیت، جنسیت و نژاد تأکید شده است و نباید اجازه دهیم تبعیض مانعی در مسیر توسعه باشد.

فرماندار سنندج با اشاره به مشکلات عمرانی و توسعه‌ای شهر‌ها و روستا‌ها اظهار داشت: متأسفانه در سال‌های گذشته بسیاری از نقاط شهرستان دچار بی‌عدالتی در توزیع منابع شده‌اند. هر چند کمبود اعتبارات یکی از چالش‌های اصلی است، اما باید با اولویت‌بندی پروژه‌ها، تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود، بخشی از مشکلات را برطرف کنیم.

وی بر لزوم توجه به آموزش، اشتغال و آسیب‌های اجتماعی در روستا‌ها تأکید کرد و گفت: اعتیاد، کمبود نشاط اجتماعی و نبود فرصت‌های شغلی از مهم‌ترین مسائل روستاهاست.

فرماندار سنندج تأکید کرد: دهیاری‌ها باید برای مشاغل خانگی، صنایع‌دستی و درآمدزایی برنامه داشته باشند، همچنین از ظرفیت آموزش و توانمندسازی برای اشتغال پایدار استفاده خواهد شد.

سجادی با بیان اینکه اعتبارات ملی نیز از مرکز در حال پیگیری است، افزود: خدمات ادارات نباید تنها در شهر متمرکز باشد، بلکه باید به سمت روستا‌ها نیز هدایت شود؛ چرا که بی‌توجهی به روستا‌ها منجر به افزایش حاشیه‌نشینی در شهر خواهد شد.

فرماندار مرکز استان همچنین از تهیه اطلس جامع روستا‌های شهرستان در حوزه‌های مختلف، بازبینی درجه‌بندی دهیاری‌ها و توجه به آموزش و توسعه سرانە ورزشی در روستا‌ها خبر داد.

انتهای خبر/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید