مسابقات انتخابی تیم کشتی بسیج استان قزوین برگزار شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در ناحیه مقاومت آبادان؛علیرضا ایمانی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج آبادان گفت: راه اندازی قرارگاه جوانی جمعیت برای اولین بار به همت معاونت اجتماعی سپاه ناحیه آبادان برگزارشد. این قرارگاه با همکاری دستگاه اجرایی میتوانند در حوزه جوانی جمعیت کار های مشترکی انجام دهد.
سرهنگ رضایی مقدم مسئول اجتماعی ناحیه مقاومت بسیج آبادان گفت:برای تسهیل در امر قرار گاه جوانی جمعیت هفت کار گروه تشکیل خواهدشد این کار گروه هر کدام شرح وظایفی دارند که وظایف به آنها داده می شود.
در ادامه جلسه حجت الاسلام والمسلمین غبیشاوی امام جمعه آبادان گفت: از سپاه ناحیه آبادان تشکر می نماییم که در راستای جوانی جمعیت فعالیت های مناسبی دارد.
وی بیان داشت: این قرارگاه تشکیل شده بسیار ضروری است و از همه دستگاه خواست که در مسئله جمعیت نگاه ویژه و خاص داشته باشیم چرا که در معرض توطئه های دشمنان هستیم و دشمنان همواره در بحث جمعیت تلاش می کنند که به خانواده ها را به سمت کاهش جمعیت سوق دهند.