۲۵ / آذر / ۱۴۰۴ - 16 December 2025
02:20

هفته مبارک بسیج بر غیور مردان دریادل مبارک باد ، روابط عمومی سپاه حضرت جوادالائمه علیه‌السلام استان خراسان شمالی 

      
کد خبر : 9729643
۱۷:۲۱

۱۴۰۴/۰۹/۰۴
صبح امروز صورت گرفت؛

تقدیر حضوری حجت‌الاسلام والمسلمین رضایی از دست‌اندرکاران خبرگزاری بسیج به سبب موفقیت در سومین رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین گفت: خبرگزاری مردمی بسیج باید الگوهای موفق حقیقی و حقوقی در عرصه‌های خدمتگزاری را به مردم معرفی کند.

تقدیر حضوری حجت‌الاسلام والمسلمین رضایی از دست‌اندرکاران خبرگزاری بسیج به سبب موفقیت در سومین رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت

خبرگزاری بسیج _ حجت‌الاسلام والمسلمین «رضایی» مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین با حضور در خبرگزاری بسیج، طی سخنانی اظهار کرد: کسب موفقیت خبرگزاری بسیج در سومین رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت را به همه مسئولان و دست اندرکاران خبرگزاری بسیج در مرکز، استان‌ها و شهرستان‌ها تبریک می گویم.

حجت‌الاسلام والمسلمین رضایی گفت: بدون‌تردید کسب این موفقیت، مرهون‌ تلاش‌ها و‌ قلم‌فرسایی‌های دلسوزانه و دغدغه‌مندان شما عزیزان است؛ برای ادامه این موفقیت‌ها باید فعالیت‌های خبرگزاری بسیج، جدی‌تر، مخلص‌تر، پیگیرتر، عاشقانه‌تر و متعهدتر از گذشته، ادامه پیدا کند.

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین دغدغه های خبرگزاری بسیج باید این باشد که تمام همت خود را صرف اجرایی کردن فرامین امامین انقلاب کند، گفت: اقشار مختلف بسیج در قبال تحقق فرامین مقام معظم رهبری دارای وظایف و ماموریت هایی هستند و خبرگزاری بسیج باید تحقق این فرامین و انتظارات را از اقشار بسیج، جهت انعکاس آنها در رسانه، مطالبه‌گری کند و در این زمینه تعارف نداشته باشد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین گفت: بسیج متعلق به کل کشور و همه مردم است؛ رسانه بسیج باید دیدبانی صحیحی را در مسیر پیشگیری از انحرافِ از مسیر نظام و انقلاب انجام دهد. در کنار پیشگیری از وقوع انحراف، خبرگزاری مردمی بسیج باید الگوهای موفق حقیقی و حقوقی در عرصه های خدمتگزاری و در حقیقت، خادمین واقعی به مردم و انقلاب را معرفی و از آنها حمایت و پشتیبانی کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین رضایی افزود: مطالبات مقام معظم رهبری از دولت، مجلس و قوه قضاییه و سایر نهادهای کشور نیز باید در نهایت ادب و احترام، از سوی خبرگزاری بسیج دنبال و پیگیری شود. هر کجا این انتظارات برآورده شده، باید به اطلاع مردم رسانده شود و کوتاهی‌های موجود در این زمینه نیز با نهایت دلسوزی به آگاهی مردم برسد.

وی گفت: خبرگزاری بسیج موظف است عملکرد بسیج را به عنوان بزرگترین تشکل انقلاب اسلامی، به اطلاع مردم برساند چرا که بسیج از مردم و برای مردم است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید