۲۷ / تير / ۱۴۰۵ - 18 July 2026
21:06
کد خبر : 9732546
۱۳:۳۸

۱۴۰۴/۰۹/۱۱
فرمانده سپاه ناحیه امام رضا(ع) شهرستان البرز خبر داد؛

اعزام ۴۵۰ دانش‌آموز پسر شهرستان البرز به مناطق عملیاتی جنوب کشور

سرهنگ مهرعلیا از اعزام ۴۵۰ نفر از دانش‌آموزان پسر این شهرستان به مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس در جنوب کشور خبر داد و گفت: این کاروان‌ها در قالب اردوی راهیان نور به مدت چهار روز از یادمان‌های افتخار و ایثار رزمندگان اسلام بازدید خواهند کرد.  

قزوین- سرهنگ مهرعلیا فرمانده سپاه ناحیه امام رضا(ع) شهرستان البرز با اعلام این خبر اظهار داشت: در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و آشنایی نسل جوان با رشادت‌های رزمندگان اسلام، ۴۵۰ نفر از دانش‌آموزان پسر شهرستان البرز در قالب کاروان‌های راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.  

 

وی افزود: این اردوی معنوی به مدت چهار روز برگزار می‌شود و دانش‌آموزان از یادمان‌های مقدس هویزه، شلمچه، طلائیه، اروندکنار و دیگر مناطق مقاومت و پایداری بازدید خواهند کرد.  

 

فرمانده سپاه شهرستان البرز تصریح کرد: هدف از برگزاری این اردوها آشنایی نسل آینده‌ساز کشور با ارزش‌های انقلاب اسلامی، روحیه جهاد و مقاومت، و انتقال مفاهیم دفاع مقدس به زبان تجربه و مشاهده مستقیم است.  

 

سرهنگ مهرعلیا در پایان خاطرنشان کرد: اجرای برنامه‌های فرهنگی، روایتگری رزمندگان و دیدار با خادمان شهدا از دیگر برنامه‌های این اردوی معنوی است که با همکاری آموزش‌وپرورش و بسیج دانش‌آموزی سپاه شهرستان البرز برگزار می‌شود.

 

انتهای پیام/۱۰۱۲


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید