
به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان - شیوا سنجری فرمانده حوزه شهیده سندگل در گفتگو با خبرنگار بسیج اظهار داشت: نشست جهاد تبیین با هدف افزایش بصیرت و آگاهی نسل جوان نسبت به فتنه های دشمن به همت پایگاه شهیده ترکان در منزل یکی از بسیجیان برگزار شد.
وی افزود: جهاد تبیین یکی از مهمترین وظایف آحاد جامعه و بسیجیان است و نسل جوان باید نسبت به جنگ ترکیبی و رسانه ای دشمن آگاه باشد تا بتواند دستاوردهای انقلاب را حفظ کند.
سنجری تصریح کرد: برگزاری این برنامه ها موجب افزایش بصیرت، هوشیاری و تقویت روحیه انقلابی در جامعه می شود و ما موظفیم حقایق و تاریخ انقلاب را به درستی برای مردم تبیین کنیم.
این فرمانده ادامه داد: تبیین صحیح حوادث تاریخی مانند حماسه نهم دی، نسل جوان را در شناخت مسیر حق و باطل یاری میکند و حضور آگاهانه آنان در صحنه های مختلف انقلاب نتیجه مستقیم این آموزش ها است.
یادداشت| «مرتضی کارآموزیان» مسئول سازمان بسیج رسانه