رئیس شورای سیاسی جنبش حزبالله لبنان تأکید کرد که اسرائیلیها باور دارند که اگر مقاومت نبود، لبنان به ثروت نفتی خود دست نمییافت.
رئیس جمهور روسیه طی فرمانی، استقلال دو منطقه زاپوروژیا و خرسون در اوکراین را برسمیت شناخت.
رهبر جریان صدر در کنفرانس مطبوعاتی کوتاه که در نجف اشرف برگزار کرد، گفت: هواداران جریان صدر باید کاملا از مقابل پارلمان عقبنشینی کنند و به تحصن خود پایان دهند.
فرستاده ویژه چین در شبه جزیره کره در واکنش به سفر هیئتی از کنگره آمریکا به تایوان، از واشنگتن خواست تا به مداخله در امور داخلی این کشور پایان داده و به سیاست «چین واحد» پایبند باشد.
مقامات تایوانی از ورود جنگندههای چین به آسمان این جزیره مناقشه برانگیز خبر دادند.
وزیر خارجه آمریکا هم امروز به تکرار ادعای ضدایرانی مقامات قضایی کشورش پرداخت.
رئیس جمهور آمریکا از کشته شدن سرکرده گروه تروریستی القاعده در حمله پهپادی خبر داد.
به دنبال هشدارهای چین درباره سفر نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان، طبق بیانیه این قانونگذار آمریکایی او قرار نیست به این جزیره برود.
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا به اظهارات کیم جونگ اون مبنی بر آمادگی کشورش برای رویارویی نظامی هستهای با واشنگتن پاسخ داد.
وزیر خارجه روسیه در تماس تلفنی با همتای آمریکایی خود به او گفته که وعده واشنگتن برای معاف کردن محصولات غذایی روسیه از تحریمها محقق نشده است.