خبرهای داغ:

حواشی نهمین روز از جشنواره فیلم فجر

نهمین روز از جشنواره سی و چهارم فیلم فجر با حواشی زیادی رو به رو بود که در ادامه گزارش آین حاشیه ها را خواهید خواند.
کد خبر: ۸۶۳۵۲۲۴
|
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۱
به گزارش خبرگزاری بسیج، روز های پایانی سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر با حواشی تکان دهنده ای مواجه بود.

طبق اعلام قبلی روابط عمومی جشنواره در روز نهم نشست خبری فیلم سینمایی"پل خواب" به کارگردانی اکتای براهنی برگزار نشد و در نشست دوم عوامل فیلم سینمایی"عادت نمی کنیم" به کارگردانی ابراهیم ابراهیمیان به روی سن آمدند اما از نکات جالب این نشست این بود که از میان بازیگران اصلی این فیلم تنها ساره بیات در نشست حضور داشت و بعد از دقایقی پانته ها پناهی ها هم وارد جلسه شد اما غیبت هدیه تهرانی و محمدرضا فروتن همچنان به چشم می خورد جالب تر اینکه محمدرضا فروتن در نشست خبری هیچ کدام از فیلم هایش در جشنواره سی و چهارم حضور پیدا نکرد و حتی روی فرش قرمز فیلم هایش نیز نرفت.

نشست"عادت نمی کنیم" در حالی برگزار شد که مجری این جلسه به طور مکرر از خبرنگاران می خواست که سوال هایشان را بپرسند اما تا پایان نشست، خبرنگاران هیچ سوالی نپرسیدند همین موضوع باعث شد در پایان جلسه ساره بیات در صحبت های اعتراضی به این روند بگوید:" وقتی عوامل فیلم یک مدت زیاد برای ساخت اثری وقت می گذارند، انتظار دارند درباره جزئیات آن اثر هم سوال شود اما این اتفاق در این نشست نیفتاد."

بعد از اتمام نشست فیلم سینمایی "عادت نمی کنیم" جلسه پرسش و پاسخ "برادرم خسرو" به کارگردانی احسان بیگلری آغاز شد، این فیلم درباره بیماران دو قطبی است و نکته جالب اینکه علی علایی منتقد این برنامه در همان آغاز اعتراف کرد که یک بیمار دو قطبی است و از کارگردان خواست تا بگوید چگونه با این دقت و به درستی ویژگی های این بیماری را در فیلمش به تصویر کشیده است همین موضوع باعث شد تا هنگامه قاضیانی بازیگر این فیلم خطاب به علی علایی بگوید :"من امروز چیزهای زیادی از شما یادگرفتم" .

از حواشی دیگر این نشست حضور پیدا نکردن شهاب حسینی در این جلسه بود البته این بازیگر در روز هفتم هم بر روی فرش قرمز این فیلم قرار نگرفت و به طور کلی برای هیچ کدام از فیلم هایش تاکنون به برج میلاد نیامده است.

اما آنچه که روز گذشته اهالی رسانه و منتقدان را در شوک فرو برد اعلام اسامی نامزدهای بخش سودای سیمرغ بود که همگان را متعجب کرد .

این لیست به گونه ای است که برخی از آثار مانند "بادیگارد" در رشته های اصلی کاندید نشده اند و برخی از فیلم های ضعیف در اکثر رشته ها نامزد دریافت سیمرغ بلورین شده اند.

همین موضوع باعث شده بود تا روز نهم جشنواره به طور کلی تحت الشعاع اسامی نامزدهای بخش سودای سیمرغ باشد.

در حاشیه نهمین روز جشنواره و بعد اعلام اسامی نامزدها یکی از کارگردانان ارزشی کشورمان نسبت به کاندید نشدن "بادیگارد" در بخش فیلم و کارگردانی واکنش تندی نشان داد.

عباس لاجوردی کارگردان فیلم سینمایی "جشن تولد" که در بخش نگاه نو جشنواره فیلم فجر امسال حضور دارد گفت: من واقعا خیلی تعجب کردم وقتی شنیدم استاد حاتمی کیا در بخش کارگردانی و بهترین فیلم کاندیدا نشده است.

وی افزود: "بادیگارد" فیلم بسیار موفقی در کارنامه کاری استاد حاتمی کیا است من آنقدر از تماشای این فیلم لذت بردم که دلم می خواهد یک بار دیگر موقعیت پیش بیاید تا بتوانم مجددا این فیلم را تماشا کنم.

لاجوردی در خصوص فیلم سینمایی "جشن تولد" که در شرایط سخت سوریه و مسائل امنیتی که داشت ساخته شد ولی در هیچ بخش جشنواره کاندیدا نشد و پیش از این حاتمی کیا در یکی از مصاحبه های خود در حاشیه جشنواره از این فیلم یاد کرده بود و گفته بود چرا فیلمی که در دل داعش ساخته شده نباید در این جشنواره دیده شود گفت: من خودم هم نمی دانم چرا فیلم من "جشن تولد" نباید در هیچ بخش از جشنواره فیلم فجر کاندید شود؟ فیلمی مظلومیت مردم سوریه را به تصویر می کشد و در دل داعش ساخته شده است تا این حد مورد بی توجهی قرار می گیرد؟.

وی تصریح کرد: در شرایطی که استاد حاتمی کیا نه در بخش بهترین فیلم و نه در بخش بهترین کارگردانی کاندیدا نشده است جای تعجب نیست که فیلم من یک فیلم اولی است در هیچ بخشی نامزد نشده است اما من نمیدانم نادیده گرفتن و بها ندادن به فیلم های ارزشی در جشنواره سی و چهارم به گرین کارت آمریکایی برخی از هیات داورن جشنواره ربط دارد یا نه؟

وی تاکید کرد: به اعتقاد من ربط دارد، چرا که ممکن است با حمایت از فیلم های ارزشی مثل "بادیگارد" گرین کارت این افراد که در هیات داوران هستند زیر سوال برود.

لاجوردی ادامه داد: برخی به من گفتند از اینکه "جشن تولد" در هیچ بخشی کاندیدا شده است ناراحت نیستی؟ در پاسخ گفتم من حتی برای ساخت این فیلم حاضر بودم جانم را بدهم گرفتن سیمرغ که ارزشی ندارد، در این قافله کسانی باختند که با نگاه کورکورانه نخواستند کاری که برای حضرت زینب(س) ساخته شده است را به شکل دیگری جلوه دهند.

این کارگزدان سینما خاطرنشان کرد: همینکه مردم با فیلم ارتباط برقرار کردند، گریه می کردند ، بر حضرت زینب(س) سلام می دادند و می دیدند حقوق اولیه انسانی مردم مسلمان و غیر مسلمان سوریه بازیچه تکفیریها و حامیانشان شده است ما را بس.
 
***************************

روزهای پایانی سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر در حالی به آرامی در حال سپری شدن است که شاید طوفانی با خود به همراه داشته باشد، طوفانی که در روز اختتامیه سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر به پا خواهد شد.
ارسال نظرات
پر بیننده ها