مسئول بسیج جامعه زنان سپاه کربلا خبر داد:

بیش از 2هزار برنامه در هفته گرامیداشت مقام زن در مازندران اجرا می شود

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه کربلا از اجرای صد عنوان برنامه در بیش از 1400 پایگاه مقاومت بسیج در سراسر مازندران خبر داد.
کد خبر: ۸۶۵۳۸۱۵
|
۱۰ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۰




خبرگزاری بسیج مازندران، ام السادات رخشنده با تبریک ایام سراسر نور و شادی میلاد اسوه زنان عالم، ام ابیها، حضرت فاطمه زهرا(س)، و زاد روز امام خمینی بنیانگذار انقلاب اسلامی و همچنین نوروز باستانی گفت: در راستای امر امام امت(ره) در تکریم جایگاه زن و مقام مادر روزهای اخر ماه جمادی الثانی به عنوان هفته گرامیداشت مقام زن و مادر در کشور نام گرفت.
مسئول بسیج جامعه زنان مازندران افزود: برنامه هفته گرامیداشت مقام زن و مادر در نظام مقدس انقلاب اسلامی، در واقع مقابله با تهدید و آسیب دشمن علیه زنان بوده و فرصتی است تا همانگونه که در قران و روایات ائمه معصومین(ع) آمده، کرامت، شانیت و جایگاه والای زن و مادر در جامعه ظهور و بروز پیدا کند.
وی در این نشست خبری با توجه به اهمیت مقام و جایگاه زن و مادر در جامعه، نقش زنان اسلامی را در پیشبرد اهداف متعالی و انسان ساز جوامع بشری حائز اهمیت دانست و توانمندی زنان را در اداره جامعه و تربیت خانواده موثر خواند.
رخشنده با اشاره به آغاز هفته گرامیداشت مقام زن و روز مادر اظهارکرد: هفته زن و روز مادر در سال جاری از روز میلاد حضرت زهرا(س)، بیست جمادی الثانی مصادف با 11 فروردین ماه آغاز شده و تا سه شنبه 17 همین ماه ادامه دارد.

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه مازندران با بیان اینکه برنامه های سازمان بسیج جامعه زنان استان در سطح سراسر نواحی، 70 حوزه و 1400 پایگاه مقاومت بسیج خواهران مازندران برگزار می شود گفت: در طی هفته گرامیداشت مقام زن و مادر صد عنوان برنامه با موضوعات متنوعی چون فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی اجرا می شود.
بسیجی فعال جامعه زنان مازندران با یاد آوری عناوین برنامه های هفته گفت: در روز میلاد حضرت زهرا(س) که به عنوان روز زن، سیره فاطمی و سبک زندگی ایرانی اسلامی است جشن متمرکز میلاد کوثرهمزمان در سراسر نواحی استان با حضور همه اقشار و بانوان با محوریت حلقه های صالحین برگزار می شود.
رخشنده بیان کرد: 12 فروردین که روز زن، بصیرت، مشارکت سیاسی و وفاداری به نظام اسلامی عنوان شده به موضوعات؛ سبک زندگی اسلامی، برنامه مادرانه و دخترانه ، نمایشگاه حجاب و عفاف و اقتصاد مقاومتی می پردازد.
این مسئول افزود: شرکت در نماز جمعه با هدف بیعت با ولی امر مسلمین جهان و تبعیت از فرهنگ مهدویت و انتظار در زمره برنامه روز جمعه با عنوان زن، نشاط، معنویت و فرهنگ انتظار قرار دارد.
وی تبیین شعار سال، نقش زنان کار آفرین و تجلیل از آنان را از جمله برنامه روز شنبه با عنوان زن، کارآفرینی، اقتصاد، خانواده و اصلاح الگوی مصرف دانست و افزود: زن، عفاف، تربیت و تحکیم خانواده عنوان برنامه روز یک شنبه 15 فروردین است و زن، خود باوری، ترویج فرهنگ و هنر اسلامی عنوان روز دوشنبه می باشد.
مسئول بسیج جامعه زنان مازندران گفت: در روز آخر هفته گرامی داشت مقام زن نیز که به عنوان زن، مدیریت، سلامت خانواده و تعالی جامعه نام دارد جامعه زنان استان علاوه بر اجرای همزمان برنامه ها در نواحی، همایش ویژه خواهران شاغل و بازنشسته پاسدار را با مراسم تجلیل از مقام والایشان در دست اقدام دارد.
ام السادات رخشنده همچنین از اجرای مسابقات علمی، فرهنگی، ورزشی و بومی محلی در طی این هفته خبرداد و بیان داشت: دیدار خواهران سازمان بسیج جامعه زنان با فرمانده سپاه و نماینده ولی فقیه سپاه کربلا، دیدار با مادران، همسران و فرزندان معزز و مکرم شهدای مدافع حرم، دیدار با علمای دینی و خانواده شهدای دفاع مقدس از جمله برنامه سازمان بسیج است.
وی همایش پیاده روی، همایش افزایش جمعیت و نهضت بصیرت افزایی را اشاره کرد و یادآور شد: از آنجائیکه زنان نقش اساسی در حمایت از اقتصاد مقاومتی دارند لذا برنامه های مختلفی در راستای تحقق امر مقام معظم رهبری مبنی بر اقدام و عمل در اقتصاد مقاومتی در بین خانواده ها داریم و برآن باوریم که هر خانه را به یک کارخانه تبدیل کنیم.
رخشنده گفت: طرح یک ساله «بانوی آب» که در جهت حفاظت از محیط زیست بنا شده با هدف حمایت از منابع طبیعی، آب و خاک، در برنامه امسال جامعه زنان قرار گرفت .
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه کربلا در مورد شهید شاخص سال 95 جامعه زنان گفت: شهیده رقیه رضایی که در فاجعه قتل عام زائران حج تمتع در سال 1366 در مکه توسط عمال آل سعود به شهادت رسید به عنوان جوانترین بانو شهیده مراسم حج و هفتمین شهیده سال جامعه زنان کشور معرفی شده است.
شهیده رقیه رضایی در سال 1344 در قزوین بدنیا آمد و پس از اخذ دیپلم در حالی که در رشته پزشکی قبول شده بود برای ادامه تحصیل به دلیل فضای ابتدایی انقلاب اسلامی برای کسب علوم دینی وارد حوزه علمیه شد و در کسوت معلم تربیتی و پرورشی به کردستان و سیستان و بلوچستان عزیمت کرد.
این شهیده گرانقدر در سال شهادتش با دارا بودن مسئولیت امور تربیتی دبیرستانی در قزوین ازدواج کرد و در تابستان همان سال در مناسک برائت از مشرکین مورد هجوم ددمنشانه دشمنان رسول خدا قرار گرفت و به شهادت رسید.

ارسال نظرات
پر بیننده ها