مدیر استانی حوزه های علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری:

نقش حوزه های علمیه در تحقق اقتصاد مقاومتی غیر قابل انکار است

مدیر استانی حوزه های علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری گفت: حوزه های علمیه با تبیین سبک زندگی اسلامی به مردم و ارشاد و کمک آن ها و سوق دادن مردم به پرهیز از اسراف می توانند نقش مؤثری در تحقق اقتصاد مقاومتی داشته باشند.
کد خبر: ۸۶۵۸۹۱۵
|
۲۳ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۸
به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ حجت الاسلام والمسلمین یدالله رحمانی، مدیر استانی حوزه های علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری در گفت و گو با خبرنگار ما، با اشاره به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل»، اظهار داشت: به یقین تحقق شعار امسال نیازمند وحدت و انسجام همه بخش های کشور است.

وی با تأکید بر این که نامگذاری امسال تکلیف همه دستگاه های اجرایی و مدیریتی کشور را مشخص کرد، افزود: این نامگذاری نشان دهنده نگاه عمیق و مدبرانه مقام معظم رهبری به امور کشور است.

این مدرس حوزه و دانشگاه با بیان این که حوزه و روحانیت نیز در عرصه تبلیغ با همه توان و ظرفیت خود در جهت تحقق رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب تلاش خواهد کرد، تصریح کرد: حوزه و روحانیت همواره ثابت کرده در تحقق منویات مقام معظم رهبری پیشگام بوده است.

حجت الاسلام والمسلمین رحمانی، مهم ترین رسالت حوزه های علمیه را تبلیغ اصول و ارزش های اسلامی و تبیین فرامین و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در جامعه دانست و ابراز داشت: به یقین اقدام و عمل در اقتصاد اسلامی به دلیل ضرورت آن در جامعه از اصول و ارزش ها در سال جاری است که پرداختن و تبلیغ آن برای حوزه های علمیه یک واجب شرعی است.

وی با اشاره به این که مبلغان دینی و روحانیت در منابر و خطابه های خود به حتم دغدغه های رهبری فرزانه انقلاب در حوزه اقتصاد مقاومتی را تبیین خواهند کرد، خاطرنشان کرد: روحانیت به عنوان مرجع فکری جامعه نقش بسیار مهمی در تبلیغ و تبیین سیاست های اقتصاد مقاومتی در جامعه خواهد داشت.

حجت الاسلام والمسلمین رحمانی در پاسخ به سؤالی درباره نقش حوزه های علمیه در اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: حوزه های علمیه با تبیین سبک زندگی اسلامی به مردم و ارشاد و کمک آن ها و سوق دادن مردم به پرهیز از اسراف می توانند نقش مؤثری در تحقق اقتصاد مقاومتی داشته باشند.

وی ادامه داد: وقتی سبک زندگی مشخص باشد و زندگی، زندگی اسلامی در خانواده ها باشد آن اقتصاد مقاومتی که مد نظررهبر معظم انقلاباست دور از دسترس نیست.

مدیر استانی حوزه های علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: اقتصاد مقاومتی سختی های خاص خود را دارد و اگر خانواده اسراف نکند و هر فرد سبک زندگی اسلامی را رعایت کند می تواند در حد خود به تولید و اقتصاد کشور کمک کند.

این مقام مسؤول با اشاره به این که تکامل جامعه در سایه حضور بانوان در کنار آقایان در عرصه های مختلف است، ابراز داشت: به یقین در تحقق شعار امسال خانواده حرف اول و آخر را می زند.

این مدرس حوزه و دانشگاه اظهار داشت: در جامعه 80 میلیون نفری ایران، مدیریت خانه ها بر عهده خانم ها است و نقش آقایان در بیرون از خانواده است و مسأله اقتصاد هم یکی از مسائل مهم و اساسی در نظام جوامع بشری است.

به گفته وی، شعاری را که رهبر معظم انقلاب مطرح کرده است یک نظر شخصی نیست، بلکه نظری کاملا علمی، فنی، اجتماعی و فلسفی است که در عقبه این شعار خیلی مسائل را در برگرفته است.

حجت الاسلام والمسلمین رحمانی نقش مهم بانوان را در اقتصاد مقاومتی حائز اهمیت دانست و اظهار داشت: اگر مادر خانواده به عنوان مدیر زندگی و خانواده تفکر اقتصادی داشته باشد و بتواند از حداقل درآمدها، حداکثر استفاده را داشته باشد این خانواده موفق است اما اگر مدیر خانوداده تفکر اقتصادی نداشته باشد و هزینه ها و خریدهای غیر ضروری داشته باشد، اینخانواده محکوم به شکست است.

امام جمعه بلداجی با تأکید بر این که نقش طلاب و روحانیان زن در تحقق اقتصاد مقاومتی غیرقابل انکار است، افزود: طلاب و روحانیان خواهر می توانند الگوی کاملی برای سایر زنان جامعه در راستای مدیریت درست و اداره مطلوب امور اقتصادی زندگی باشند.

این مقام مسؤول اضافه کرد: تنظیم مطالبات مادی زندگی و توصیه به مردان در راستای تولید بیشتر و تعادل در مصرف و مخالفت با تجملات در جامعه می تواند مهم ترین رسالت طلاب خواهر در جهت تحقق شعار سال باشد که باید به آن توجه جدی شود.

حجت الاسلام والمسلمین رحمانی با تأکید بر این که موقعیت کنونی کشور در عرصه اقتصادی حالت جنگی و دفاعی دارد، گفت: امروزه دفاع از کیان و حدود اقتصادی کشور و محافظت از منابع و سرمایه ها در مقابل تهاجم دشمن همچون دوران دفاع مقدس وظیفه همگانی است و به همین دلیل رهبری انقلاب فرمان تشکیل قرارگاه اقتصاد مقاومتی را صادر کردند.

ارسال نظرات