کسب رتبه برتر کشوری، کیفیت انواع نان در زنجان
رسول منصوری افزود: طی ماه های اسفند سال 94 و فروردین امسال وضعیت کیفی نان های تولیدی تمامی استان ها بررسی و ارزیابی شد و این استان بالاترین رتبه را کسب کرد.
وی میانگین نمره کیفی انواع نان تولیدی این استان در اسفند سال گذشته را 83.10 از مجموع 100عنوان کرد و اظهار کرد: نمره کیفی اعلام شده نان تولیدی استان طی فروردین امسال نیز 83.95 بوده که در مقایسه با سال های گذشته روند رو به رشدی را طی کرده است.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 استان زنجان ادامه داد: با توجه به درجه بندی انجام گرفته و به تفکیک این استان در نان لواش نمره 95.2، تافتان 100،بربری 97.4 و سنگک 92.6 را کسب کرده که طی دو ماه قبل از آن نیز تا حدود زیادی همین نمره ها کسب شده بود.
وی اظهار کرد: سنجش کارشناسی کیفیت نان کشور مطابق استاندارد 2628 نان های سنتی انجام می گیرد و موارد به دقت مورد بررسی قرار می گیرد.
منصوری خاطرنشان کرد: وضعیت کیفی نان های تولیدی این استان در دولت یازدهم روند روبه رشدی داشته و اقدام ها و برنامه ریزی های انجام شده نیز در جهت تحقق این موضوع بوده است.