دبیر بنیاد عفاف و حجاب استان قزوین:

برخی مانتوهای پشت نویسی شده دارای جملات رکیک هستند

دبیر بنیاد عفاف و حجاب استان قزوین گفت: ما از ابزار هنر برای حفظ و صدور فرهنگ خود در حوزه پوشش کمتر استفاده کرده‌ایم و در این باره غربی‌ها از ما جلوتر هستند.
کد خبر: ۸۷۱۸۴۶۱
|
۰۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۵

به گزارش سرویس بسیج جامعه پزشکی خبرگزاری بسیج، دکتر فاطمه محمد بیگی، دبیر بنیاد عفاف و حجاب استان قزوین ، درباره ابعاد روانشناختی استفاده از پوشش‌های تنگ و چسبان گفت: آنچه که بشر اولیه از موضوع لباس دنبال می‌کرد آرامش، سکون و مصونیت بود، اما کارکرد لباس در جامعه امروزی تغییر کرده است و لباس شکل تبرج به خود گرفته است که این تغییر مفهوم در حال آسیب زدن به بشر است.

سیستم‌های مدلینگ لباس ‌به دنبال ترویج سیاست خاصی هستند

محمد بیگی، ادامه داد: در برخی از سیستم‌های مدلینگ لباس‌ها با کاربردهای سیاسی، امنیتی و سیاست گذاری‌های جنگ نرم استفاده می‌شوند و در بسیاری مواقع برای اینکه سیاست خاصی را به مردم کشوری قالب کنند، نوعی خاص از پوشش را ترویج می‌کنند؛ حتی بسیاری از کمپانی‌ها برای سود مالی بیشتر لباسی خاص را طراحی می‌کنند.

دبیر بنیاد عفاف و حجاب استان قزوین با بیان مردم باید نگاه علمی به نوع پوشش داشته باشند، گفت: آنچه که در اسلام گفته شده کاملا مبتی بر مفاهیم علمی، عقلانی و وحی الهی است و اهمیت موضوع تا جایی است که در دین گفته می‌شود شما لباس همسرانتان هستید یعنی پوشاننده عیوب همسرانتان هستید.

وی درباره تاثیرات منفی استفاده از پوشش تنگ و چسبان از لحاظ روانشناختی تصریح کرد: وقتی فرد لباس تنگ می‌پوشد، اندام فرد مدام در معرض دید باشد این کار ذهن افراد دیگر را مشغول می‌کند و اشتغال فکری ایجاد شده، باعث می‌شود که اولویت فکری افراد تغییر کند، به این معنا که نگاه افراد به این سمت حرکت کند که به عنوان مثال باید اندامی با سایزی خاص داشته باشد.

توجه بیش از حد به موضوع پوشش، مادی گرایی را افزایش می‌دهد

محمد بیگی، در ادامه افزود: این موضوع ممکن است که استرس را در فرد افزایش دهد و فرد نگران قضاوت افراد دیگر باشد همچنین در این حالت مادی گرایی افزایش پیدا می‌کند حتی در این باره بیماری‌های روانی نیز وجود دارد.

برخی مانتوهای پشت نویسی شده دارای جملات رکیک هستند

وی با تاکید بر اینکه ما نیازمند تغییر ذائقه مردم به سمت پوشش سالم هستیم و اگر مردم آگاهی لازم را داشته باشند بسیاری ازمشکلات حل خواهد شد، بیان کرد: امروزه شاهد مانتوهای پشت نوشته شده هستیم که در آن از کلمات نامناسب و جملات رکیک استفاده شده است که حتی گاهی دال بر جملات همجنس گرایی هستند؛ باید مفهوم این جملات را به جوانان یادآور شویم.

هنر ابزاری کارآمد برای به کارگیری خلاقیت در تولید لباس است

عضو شورای مرکزی بسیج جامعه پزشکی قزوین گفت: در این زمینه کم کار شده است و ما از ابزار هنر برای حفظ و صدور فرهنگ خود در حوزه پوشش کمتر استفاده کرده‌ایم و بر خلاف ما غربی‌ها بیشتر به عرصه هنر در موضوع پوشش وارد شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه هنرمندان و طراحان باید دور یکدیگر جمع شوند و ترکیبی از هنر در پوشش را ارائه دهند تا ذائقه جوان ایرانی را ارضاء کنند و حس زیبایی آنان را پاسخ دهد، تصریح کرد: در این باره نیازمند حمایت دولت و نهادهای دانشگاهی هستیم.

مسئولان کشوری نسبت به پوشش در جامعه دغدغه ندارند

محمد بیگی، خاطرنشان کرد: اگر از دانشجویان در این حوزه حمایت شود، لباس با رنگ‌های مختلف تهیه شود، حتی از پارچه‌هایی با طرح‌های خوشنویسی ایرانی بر روی لباس استفاده شود حتماً جوان ایرانی از این نوع پوشش استقبال خواهد کرد.

 دبیر بنیاد عفاف و حجاب استان قزوین گفت: متاسفانه کم لطفی مسئولان کار را سخت کرده است و اینکه ما در حوزه لباس دغدغه نداریم و فکر می‌کنیم که هر چه از خارج وارد شود برازنده ما است، در حالی که این تفکر باید اصلاح شود.

 

ارسال نظرات