به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از هرمزگان،مصيب شناسي امروز
در بندرلنگه در خصوص عملياتي كردن اقتصاد مقاومتي در همه عرصهها بخصوص مواد غذايي
و توليد داخلي اين محصولات اظهار داشت: يكي از حركتهاي اقتصاد مقاومتي، پژوهش
محوري كردن صنايع غذايي در روستاها و شهرهاي مختلف است كه داراي ذائقههاي بسيار
خوبي در كشور ما ميباشد.
وي افزود: بهكارگيري نيروهاي متخصص و
متبحر در صنايع غذايي نياز اصلي ما در اين بخش است و برخي از موادغذايي مصرفي
دركشور از لحاظ بهداشتي براي مردم مشكلاتساز هستند و در اين خصوص نياز به حركت
جهادي از سوي كارشناسان موادغذايي و صنايع غذايي داخلي ميباشد.
مسؤول قرارگاه سازندگي محمد رسولالله
بندرلنگه اضافه كرد: در راستاي تحقق اهداف اقتصاد مقاومتي پژوهش محوري كردن صنايع
غذايي سنتي داخلي و جايگزين كردن اين صنعت بهجاي صنايع خارجي كه گاهي به سلامت
جامعه نيز آسيب ميرسانند الزامي است.
شناسي خاطرنشان كرد: امروز دشمن با
بكارگيري روشهاي مختلف اقدام در وارد كردن انواع محصولات غذايي و نوشيدنيهايي با
برندهاي مختلف كه اكثر مصرفكننده آنها نيز قشرجوان ميباشد نموده است و نتيجه
مصرف اين مواد خواركي بالارفتن آمار بيماريهاي فشار خون، چاقي مفرط و سرطان
دستگاه گوارش و ديگر موارد ميباشد.
وي تاكيد كرد: لذا براي مبارزه با اين
آفت و واردات بيرويه برخي از اين محصولات گاهي غيربهداشتي و غير استاندارد نياز
به جايگزين كردن محصولي از صنايع غذايي سنتي و توليد داخلي است كه قدرت رقابت با
اين نوع محصولات در بازار داخلي و حتي خارجي را داشته باشد.
مسؤول قرارگاه سازندگي محمد رسولالله
بندرلنگه در پايان يادآور شد: ما در كشوري زندگي ميكنيم كه منابع طبيعي و غذايي
بسيار غني و بزرگي در آن موجود است و حال بايد با اين همه ظرفيت موجود به سمتي
حركت كنيم كه اين منابع را با توليد داخلي و كيفيت برتر زنده كنيم و وارد چرخه
توليد نماييم و از وارد كردن محصولات تضعيفكننده اين توليدات داخلي خودداري شود.