به مناسبت۲۱مرداد ماه، روز حمایت از صنایع کوچک:

تحقق اقتصاد مقاومتی و توسعه صنایع تولیدی کوچک

حمایت از صنایع کوچک عامل مهمی برای توسعه اقتصادی، ایجاد اشتغال و رفع معضل بیکاری جوانان است.
کد خبر: ۸۷۲۵۴۹۶
|
۲۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۱:۲۲

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از ندوشن؛۲۱مرداد ماه به روز حمایت از صنایع کوچک نامگذاری شده و همان گونه که مقام معظم رهبری نیز تاکیده کرده‌اند نقش و جایگاه صنایع کوچک در رشد و توسعه اقتصادی کشور بسیار ویژه است.بررسی ها نشان داده است که صنایع کوچک و متوسط از طریق چهار کانالِ کارآفرینی، نوآوری و تغییر فناوری، پویایی صنعت و در نهایت ایجاد فرصت‌های شغلی و افزایش درآمد بر اقتصاد جهانی تاثیر گذارند.

ازآنجای که اقتصاد مقاومتی نیز به دنبال کاهش بیکاری، افزایش تولید و اقتصادی پویا است؛ از این رو تقویت این صنایع کوچک می تواند نقش به سزایی در تحقق اقتصاد مقاومتی داشته باشدو روز ۲۱ مرداد ونامگذاری این روز به نام حمایت از صنایع کوچک و پرداختن به مسائل و مشکلات صنایع کوچک تا حدود بسیار زیادی می‌تواند مسأله رکود و بیکاری را در کشور حل‌وفصل کند.

در واقع دولت باید برنامه ویژه ای برای حمایت از صنایع کوچک و خرد تدوین کند و بسته های حمایتی خود را زودتر عملی کند و ملت نیز باید از تولیدات ملی حمایت کرده و به سمت مصرف تولید داخلی گام بردارند تا صنایع کشور از وابستگی خارج شده و در برابر تهدیدات و تحریم های دشمنان روی پای خود بایستیم.

در این رابطه یکی از جوان ندوشنی می گوید :تولیدات ما از صنایع کوچک شروع می شود و با حمایت و توجه ویژه به این صنایع می توانیم به صنایع بزرگ و پروژه های عظیم برسیم.

وی افزود :حمایت از صنایع کوچک عامل مهمی برای توسعه اقتصادی، ایجاد اشتغال و رفع معضل بیکاری جوانان است وجوانان بهترین ظرفیت برای اجرای اقتصاد مقاومتی بوده و مسئولین باید توجه خاص به آنها داشته و به این سرمایه ها بها دهند.

اقتصاد مقاومتی راهگشای مشکلات و راه کار برون‌رفت از معضلات اقتصادی کشور است و یکی از بخش های که در تحقق شعار سال نقش دارد راه اندازی صنایع کوچک تبدیلی است و با راه اندازی و ایجاد صنایع کوچک تبدیلی در بخش دامپروری وبسته بندی محصولات دامی می توان در تحقق اقتصاد مقاومتی نقش بسزای داشتوتعداد زیادی از افراد بیکار را جذب کرد.

در این رابطه یکی از دامداران ندوشنی به خبرنگار ما می گوید: صنایع کوچک تبدیلی ظرفیت بسیار بالایی در اشتغال زایی دارند.

متاسفانه نبود صنایع تبدیلی در زمینهمحصولات دامی و نبود صنایع بسته‌بندی و فرآوری دامی باعث شده از همه ظرفیت‌های ندوشن در این زمینه به خوبی استفاده نشود .

در نتیجه تقویت و راه اندازی صنایع تبدیلی یکی از بهترین روش های توسعه اشتغال ، افزایش درآمدها در مناطق شهری و روستایی و راهی موثر برای تحقق اقتصاد مقاومتی است.

ارسال نظرات