مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه ماهنشان:

رفتار دولت مردان با مردم باید تأسی از سفارشات امام علی به مالک اشتر باشد

رفتار دولت مردان و مسئولین با مردم باید طبق سفارشات امام علی ع به مالک اشتر که در نامه ای به همه ی موارد اشاره کرده باشد.
کد خبر: ۸۷۳۶۴۷۷
|
۰۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه ماهنشان به مناسبت انفجار دفتر نخست وزیری در هشتم شهریور سال ۱۳۶۰ و شهادت دو یار دیرین امام (ره) و انقلاب و دو اسوه علم و تقوا، شهید محمد علی رجایی، رئیس جمهور و محمد جواد باهنر، نخست وزیر که نمونه ای از دولتمردان مردمی بودند، گفت: رفتار دولت مردان و مسئولین با مردم باید طبق سفارشات امام علی ع به مالک اشتر که در نامه ای به همه ی موارد اشاره کرده باشد.

حجت الاسلام پناهی افزود: به منظور آشنایی مردم با فعالیت ها و بیان اهداف و برنامه های آینده دولت، هفته ای به نام هفته دولت نامگذاری شده که از دوم تا هشتم شهریور می باشد، علت نامگذاری چنین هفته ای این است که دولت شهید رجایی، نخستین دولت مکتبی بود که در آن دوره بحرانی حداکثر تلاش و کوشش خود را برای خدمت به اهداف مقدس انقلاب، صادقانه اعمال کرد تا آن جا که جان خویش را بر سر آن نهادند .

وی با اشاره به برخورد دولتمردان با ارباب رجوع اظهار داشت: شایسته است همه دولتمردان نامه امام علی (ع) به مالک اشتر را در راستای حکومت داری مطالعه کنند، امام على (ع) در قالب نامه اى به مالک اشتر، خطاب به همه دولت مردان اسلامى درباره تکبر و غرور ریاست چنین هشدار مى دهد، اگر با مقام و قدرتى که دارى، دچار تکبر و یا خود بزرگ بینى شدى، به بزرگى حکومت پروردگار که برتر از توست بنگر که تو را از آن سرکشى نجات مى دهد و تندروى تو را فرو مى نشاند و عقل و اندیشه ات را به جایگاه اصلى باز مى گرداند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ماهنشان با بیان ویژگی های حکومت امام علی(ع) تصریح کرد:اسـاس حـکـومـت امـام عـلی(ع) خدامحوری بود، در گفتار، رفتار و کـردارش به خدا می اندیشید و حکومت را وسیله می پنداشت نه هدف. او بـا حکومت، احکام خدا را اجرا می کرد.

حجت الاسلام پناهی بابیان اینکه در جامعه ای که ما هستیم گاها مردم از بی عدالتی ها سخن می گویند، اظهارکرد: از جمله ویژگی های بارز حکومت امام علی(ع)، عدالت طلبی او است، کـه زبـان زد عـام و خاص است و همگان حتی مخالفین او به آن اعـتـراف دارنـد. امـام در اجـرای عدالت هرگز مصلحت اندیشی نمی کـرد.

وی با اشاره به کم توجهی رعایت مردم داری در بعضی از ارگانها توسط دولتمردان، افزود: حکومت امام علی(ع) با مردم رفتاری نیک داشت. آن حضرت هرگز طاقت شـنیدن اخبار ناگوار بدرفتاری با مردم را نداشت، زیرا او معتقد بـود هـمـان طوری که حکومت بر مردم حقی دارد مردم نیز بر حکومت حـقـی دارنـد. وقـتی خبر برخورد نادرست استان داران و یا فرمان داران بـا مـردم را مـی شـنید، سخت خشمگین می شد و با آنان تند بـرخـورد می کرد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه ماهنشان با بیان اینکه بعضی از مسئولین احساس وظیفه و وفای به عهد و پیمان ندارند، گفت: امـام علی(ع) ضمن نامه ای به مالک اشتر بر وفای به عهد و پیمان تـاکـید فرمود و این امر را از ویژگی های حکومت خود قرار داد و هـمـواره به کارگزاران بر وفای به عهد سفارش ویژه می کرد و حتی بـر وفای به عهد و پیمان در برابر دشمن نیز تاکید بسیاری داشت: اگـر بـیـن خـود و دشمنت پیمان بستی یا عهد کردی که به او پناه دهـی، جـامـه وفـا را بر عهد خود بپوشان و تعهدات خود را محترم بشمار.

حجت الاسلام پناهی با اینکه از جـمـلـه ویـژگـی هـای حکومت امام علی(ع)، اصلاح طلبی است، اظهارکرد: وی هـنگامی به حکومت رسید که جامعه از مسیر اصلی فاصله گرفته و از تـوحـیـد دور شـده بود، دورانی که احادیث جدیدی به زبان پیامبر وارد دیـن شـده بود و احکام اسلام ناب محمدی کم تر بیان می شد و بـه بعضی از احکام عمل می شد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه ماهنشان ختطر نشان ساخت: دولتمردان و مسئولین با یک تلنگری و نگاهی عمیق به نامه امام علی (ع) به مالک اشتر توجه کنند که در کجای کار قرار گرفتند و به کدام یک از این سفارشات جامه عمل پوشانده و کدام یک از این موارد رعایت نشده است.

ارسال نظرات