هفته بسیج در یک نگاه:

دستاورد های بسیج در شهرستان کوثر

بسیج شهرستان کوثر دستاوردهای ارزشمندی در زمینه محرومیت زدایی، تحقق اقتصاد مقاومتی، اشتغالزایی و همچنین در اجرای برنامه های مختلف فرهنگی و هنری داشته است که به برخی از آنها اشاره می شود.
کد خبر: ۸۷۸۵۳۶۴
|
۱۱ آذر ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۲

به گزارش خبرنگار بسیج، بسیج شهرستان کوثر دستاوردهای ارزشمندی در زمینه محرومیت زدایی، اشتغالزایی، تحقق اقتصاد مقاومتی و همچنین در اجرای برنامه های مختلف فرهنگی و هنری داشته است که نیاز به حمایت مسئولین برای تحقق بیشتر اهداف و همچنین احقاق امر مهم اشتغالزایی و کارآفرینی است.

نیروی مقاوم، ارزشمند و مردمی بسیج در هفته ای که گذشت (هفته بسیج) توانست بیشتر کمبود ها را جبران و دستاورد هایی را که می توانست توسط دستگاه های اجرایی طی سالهای گذشته احیا شود را به وجود آورد.

بیژن راعی، فرمانده سپاه کوثر طی گفتگوی اختصاصی با خبرنگاربسیج عملی ساختن اقتصاد مقاومتی در ایام هفته بسیج را بر مبنای تعالیم و اصول اسلام و انقلاب عنوان کرد و گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از سالها پیش که رهبر انقلاب دغدغه اقتصاد مقاومتی و عمل به این امر را در ایران اسلامی داشتند گام برداشته و امروزه که سال اقدام و عمل از سوی ایشان اعلام شده است بیش از پیش متفکر به نقطه اوج رسیدن به اقتصاد مقاومتی است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه سبزپوشان انقلاب اسلامی در کنار بسیج در سالهای گذشته با هدف حمایت از تولید ملی، اقتصاد مقاومتی و سرمایه ایرانی اقدامات شایسته ای انجام داده است امسال با انرژی بیشتری اینکار را انجام داده و شعار سال 95 را در عرصه های اقتصادی، اشتغالزایی، محرومیت زدایی و ... احیا ساختیم.

راعی خاطر نشان کرد: بحث اقتصاد مقاومتی در محور های حمایت از بخش دامداری و کشاورزی، صنایع تبدیلی، مشاغل خانگی، خدمات و گردشگری، صنعتی و دیگر عرصه های چند گانه در سطح شهرستان کوثر توسط سپاه و بسیج پیگیری شده و ماحصل این اقدامات با جذب حدود 3 میلیارد تومان در سالهای 94 و 95 روبرو است که با این اقدامات صورت گرفته برای 100 نفر نیز در سطح شهر و روستاها اشتغالزایی شده است.

فرمانده سپاه کوثر در ادامه به ظرفیت بالای کشاورزی در این شهرستان اشاره کرد و افزود: با برنامه ریزی مناسب توانستیم از ظرفیت آب و خاک شهرستان بعنوان قطب کشاورزی استان اردبیل با بالا رفتن راندمان بهره وری دراین بخش استفاده کنیم و برای اولین با در حوزه اقتصاد مقاومتی کشت زعفران را در مناطق روستایی این شهرستان انجام دهیم.

وی در بخش بحث صنعت نیز گفت: شهرستان کوثر به دلیل وجودامکاناتی نظیرآب، برق و گاز در کنار سد گیوی، رودخانه خروشان قزل اوزن و ...می تواند در بحث راه اندازی صنایع تبدیلی و بقیه صنایع در استان پیشرو باشد؛ چرا که هم اکنون تسهیلات اقتصاد مقاومتی از سوی بسیج سازندگی سپاه کوثر برای عموم مردم ارائه می شود.

سرهنگ دوم پاسدار راعی در پایان ابراز کرد: مسئولان بایستی با توجه به امکانات موجود و ارائه ایده به راه اندازی واحدهای کوچک صنعتی و خدماتی در شهرستان کمک کنند در ادامه سپاه پاسداران و بسیج هم در کنار دیگر دستگاههای خدمات رسان ضمن ارائه خدمت به مردم این منطقه اقدام و عمل به سیاست های اقتصاد مقاومتی را در اولویت های کاری خود قرار داده است.

ارسال نظرات