عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس هشتم:

فتنه ۸۸ حاصل جدا شدن از تفکر امام(ره) بود/ ولایت فقیه توانسته شعله‌های فتنه ۸۸ را مهار کند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس هشتم، با تاکید بر ضرورت بازخوانی فتنه سال ۸۸، گفت: فتنه سال ۸۸ که خسارتهای زیادی را در ارتباط با منافع ملی به بار آورد و حاصل همان خط نفوذی بود که بعد از انقلاب و با جدایی گرفتن برخی از شخصیت‌ها و خواص از تفکر حضرت امام(ره) و تفکر انقلابی‌گری رقم خورد.
کد خبر: ۸۷۹۹۲۱۹
|
۰۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۱

به گزارش سرویس بسیج جامعه پزشکی خبرگزاری بسیج،  زهره الهیان، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس هشتم  درباره حماسه 9 دی گفت: شرایط سال 88 و بازخوانی آن، به ما این نکته را یادآوری می کند که ما باید همواره مراقب خط نفوذ دشمن در کشور باشیم.

 

این عضو بسیج جامعه پزشکی، افزود: آنچه که مقام معظم رهبری در سالهای اخیر نسبت به آن تاکید داشته و تذکرات لازم را دادند و آنچه که منجر به ایجاد شرایط فتنه سال 88 شد و خسارتهای زیادی را در ارتباط با منافع ملی به بار آورد، حاصل همان خط نفوذی بود که بعد از انقلاب و با جدایی گرفتن برخی از شخصیت‌ها و خواص از تفکر حضرت امام (ره) رقم خورد.

 

وی ادامه داد: اگر فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر بصیرت بخشی و داشتن بصیرت، همواره مدنظر نخبگان و آحاد ملت باشد، قاعدتا آن شرایط تکرار نخواهد شد و ما مجددا با شرایط زیان بار سال 88 مواجه نخواهیم شد.

 

الهیان، خاطرنشان کرد: این امر، یعنی جلوگیری از ایجاد شرایط مشابه فتنه 88 نیاز به بازخوانی وضعیت آن سال دارد؛  مقدمات این فتنه، از سالها پیش از باب خط نفوذ دشمن، شکل گرفته بود لذا این بازخوانی و ظهور وقایع، علل و عوامل، تحلیل عمیق اجتماعی، فرهنگی و سیاسی برای فتنه 88 ضرورت دارد.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس هشتم، گفت: نکته مهم دیگر این است که ملت ما در پیوند با ولایت فقیه توانسته شعله‌های فتنه 88 را مهار کند؛ آنچه در 9 دی سال 88 اتفاق افتاد، نماد پیوند ملت و تجدید عهد ملت با ولی فقیه زمان خویش بود که همین امر موجب مصونیت از فتنه و خاموش شدن آتش آن شد.

 

وی در گفت‌وگوی خود، حوادث سال 78 را مرور کرد و گفت: در طول سال‌هایی که در دانشگاه حضور داشتم، مهمترین وقایع مربوط به سال 78 بود که حادثه 18 تیر اتفاق افتاد؛ بسیج دانشجویی در آن سال نقش ویژه‌ای را به عهده داشت و عنصر تعیین کننده در مدیریت اوضاع بود و اساسا نقش کلیدی در خاموش کردن فتنه آن سال داشت.

 

الهیان، افزود: البته در سالهای قبل از آن هم به نوعی رویارویی و تقابل نظر و عمل میان نیروها و تشکل ها در داانشگاهها وجود داشت؛ به عنوان مثال در جلسات انجمن اسلامی دانشگاه تهران اساس نظریه ولایت فقیه و مصادیق آن را نقد و زیر سوال می‌بردند.  

 

این عضو بسیج جامعه پزشکی، ادامه داد: آنچه در دانشگاه و در جلسات داخل انجمن می‌دیدیم، نمودی از حرکت گروه‌های سیاسی خارج از دانشگاه بود که حتی در آن سالها نسبت به مسئله ولایت مطلقه فقیه که نظر حضرت امام (ره) بود تشکیک می‌کردند و ما اوج این تقابل را در فتنه 88 دیدیم اما نطفه این حرکتها از همان سالها منعقد شده بود.

 

وی با اشاره به اینکه فضای سیاسی حاکم در جامعه به طور طبیعی در دانشگاه نمود پیدا می کند و تفکر دانشگاهیان نیز به طور طبیعی در جامعه شیوع می یابد؛ یادآور شد: دانشگاه و دانشگاهیان، گروه مرجع تاثیرگذار بر تحولات سیاسی جامعه و عامه مردم هستند؛ ما آثار شرایطی را که طی سال‌های دهه 70 در جامعه وجود داشت و اتفاقاتی را که در سالهای قبل و بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال 76 رُخ داد، در دانشگاهها مشاهده می کردیم زیرا همواره دانشجویان و اساتید در جهت دهی به افکار عمومی موثر بودند.

 

الهیان، در پایان متذکر شد: سال 88 نیز اینگونه بود و تب و تابی که به واسطه انتخابات ریاست جمهوری در جامعه وجود داشت، نمودش در دانشگاهها قابل مشاهده بود و حتی یک الگوی تشدید یافته از شرایط و تحولات جامعه را در دانشگاهها مشاهده می‌کردیم.

ارسال نظرات