برداشت پیاز خارج از فصل در هرمزگان آغاز شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان ،سیدرضا امیرزاده مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت بیش از۳۴۷ هزار تن پیاز از ۹ هزار و۴۰۰ هکتار سطح زیر کشت برداشت شود.
وی افزود: این میزان ۱۵ درصد بیشتر از پارسال است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزایش سطح زیرکشت، افزایش دمای هوا و اجرای برنامه های به زراعی را از علت های افزایش تولید عنوان کرد.
امیرزاده گفت: شهرستان های بندرعباس و میناب از مناطق مهم کشت پیاز خارج از فصل در استان است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: محصول برداشت شده به استان های تهران ، اصفهان ، فارس و آذربایجان شرقی فرستاده می شود.
برداشت پیاز تانیمه اردیبهشت سال آینده ادامه دارد .
هرمزگان رتبه نخست تولید پیاز خارج از فصل را در کشور دارد.
پیاز با داشتن سولفور،کروم و ویتامین B۶ در کاهش کلسترول ، فشار خون ، قند خون ، خطرحمله قلبی و سکته مغزی موثر است.
استان هرمزگان با داشتن آب و هوای گرم و مرطوب یک گلخانه طبیعی در فصل سردسال است.
این استان با تولید حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن محصول سبزی و صیفی خارج از فصل جزء سه استان برتر کشور است.
وی افزود: این میزان ۱۵ درصد بیشتر از پارسال است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزایش سطح زیرکشت، افزایش دمای هوا و اجرای برنامه های به زراعی را از علت های افزایش تولید عنوان کرد.
امیرزاده گفت: شهرستان های بندرعباس و میناب از مناطق مهم کشت پیاز خارج از فصل در استان است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: محصول برداشت شده به استان های تهران ، اصفهان ، فارس و آذربایجان شرقی فرستاده می شود.
برداشت پیاز تانیمه اردیبهشت سال آینده ادامه دارد .
هرمزگان رتبه نخست تولید پیاز خارج از فصل را در کشور دارد.
پیاز با داشتن سولفور،کروم و ویتامین B۶ در کاهش کلسترول ، فشار خون ، قند خون ، خطرحمله قلبی و سکته مغزی موثر است.
استان هرمزگان با داشتن آب و هوای گرم و مرطوب یک گلخانه طبیعی در فصل سردسال است.
این استان با تولید حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن محصول سبزی و صیفی خارج از فصل جزء سه استان برتر کشور است.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
آخرین اخبار