در چهارمین همایش قرآن، عترت و سلامت ویژه جامعه پزشکی بیان شد:

ولایتی: مباحث قرآن با پیشرفته‌ترین معیارهای علمی سازگار است/ زالی: جوانان با قرآن و مفاهیم آن بیشتر انس بگیرند

در چهارمین همایش قرآن، عترت و سلامت ویژه جامعه پزشکی که با حضور آیت‌الله موحدی کرمانی، امام جمعه محترم تهران، علی‌اکبر ولایتی، رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، علیرضا مرندی، رئیس فرهنگستان علوم پزشکی، علیرضا زالی، رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور همراه بود از پرچم گنبد مطهر امام حسین(ع) رونمایی شد.
کد خبر: ۸۸۱۳۸۱۰
|
۰۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۵

به گزارش سرویس بسیج جامعه پزشکی خبرگزاری بسیج، چهارمین همایش قرآن، عترت و سلامت ویژه جامعه پزشکی به همت گروه قرآنی عترت و سلامت فرهنگستان پزشکی و به میزبانی سازمان تامین اجتماعی و مرکز ویژه بسیج جامعه پزشکی در بیمارستان میلاد آغاز شد.

 

در این مراسم که با حضور آیت‌الله موحدی کرمانی، امام جمعه محترم تهران، علی‌اکبر ولایتی، رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، علیرضا مرندی، رئیس فرهنگستان علوم پزشکی، علیرضا زالی، رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور همراه بود از پرچم گنبد مطهر امام حسین(ع) رونمایی شد.

 

علیرضا مرندی، رئیس فرهنگستان علوم پزشکی در این همایش به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: با توجه به نزدیکی به دهه فجر انقلاب اسلامی، نعمت انقلاب اسلامی و ولایت فقیه را یکی از بزرگترین نعمات خداوند است.

 

وی با استناد به سخنان آیت‌الله العظمی جوادی آملی، مبنی بر اینکه اولین و پربارترین نعمتی که خداوند متعال به انسان عطا کرده است "قرآن و عترت" است، ادامه داد: خداوند متعال، قرآن را برای هدایت انسان و خلیفه الله شدن، نازل کرده است.

 

مرندی، با بیان ادامه داد: در قرآن کریم آمده است که هرکس که نفسی را احیا کند، گویی همه نفوس را احیا کرده است که به مبحث سلامت مرتبط است.

 

در ادامه این مراسم، علی اکبر ولایتی، رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تبریک به ناصر سیم فروش، موسس گروه قرآن و عترت در فرهنگستان و تشکر از دیگر دست اندرکاران این همایش، دقایقی به سخنرانی درباره طبابت و ارتباطش با اسلام پرداخت.

 

علی اکبر ولایتی، در ابتدا گفت: قرآن، کتاب پزشکی، جغرافیا، نجوم و ریاضی نیست اما هرجا به یک امر علمی برخورد کرده است، سخنی فرموده که با پیشرفته‌ترین معیارهای علمی سازگار است.

 

ولایتی، افزود: قرآن در جایی به عسل اشاره می‌کند و می‌فرماید «فیه شفاء للناس» که اصیل‌ترین غذایی است که با وحی خداوند متعال به زنبور، توسط زنبور تولید می‌شود که گاهی حتی زخم‌بندی با عسل صورت می‌گیرید.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه تصریح کرد: در اسلام به پزشکی به‌ عنوان یک حرفه اصالت داده شده یکی از معروف‌ترین پزشکان صدر اسلام که مورد توجه پیامبر بوده است، «حارث بن کلده ثقفی طائفی» است؛ از ابتدای تاریخ تمدن اسلامی شاهد تاسیس بیمارستان هایی بودیم که در دیگر تمدن‌ها نبود؛ چادری که نُفیله در صحن مسجد مدینه برپا کرده بود همچنین ارجاع بیماران به حارث بن کلده را می‌توان از اولین بیمارستان‌ها در تمدن اسلامی نام برد.

 

در ادامه این همایش علیرضا زالی، رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور ضمن تسلیت حادثه اخیر آتش‌سوزی و تخریب ساختمان پلاسکو، دقایقی نکات مهمی از قرآن کریم و نگاه قرآن به انسان را بیان کرد.

 

وی در این باره به سه مباحث کرامت، سعادت و معنویت اشاره کرد و به نسل جوان توصیه کرد تا با قرآن و مفاهیم آن بیش از پیش انس بگیرند.

 

در پایان این مراسم، آیت‌الله موحدی کرمانی، امام جمعه موقت تهران نیز به ایراد سخنرانی پرداخت.

 

موحدی کرمانی، با اشاره به ارتباط بدن و روح گفت: دین اسلام دین دنیا و آخرت است.

 

وی در ادامه با بیان اینکه مرحوم صدرالمتالهین میگوید «النفس جسمانیه الحدوث و روحانیه والبقاء » جان انسان پیدایشش مادی است، بعضی در گذشته می‌گفتند خداوند روح را خلق می‌کند، اما این تحقیق عمیق می‌گوید روح با جسم شکل می‌گیرد؛ این بدنی که در رحم مادر است از چه تغذیه می‌شود و چگونه شیر می‌خورد، حالات مادر چگونه است و... که در تکوّن جسم و روح موثر است که آیا روح تمیزی متولد می‌شود یا روح آلوده‌ای خلق می‌شود.

ارسال نظرات