روابط سازنده همسران، کاهش نابهنجاری های اجتماعی را به دنبال دارد

یکی از اساتید دانشگاه گفت: از دیگر آثار روابط سالم و سازنده همسران، کاهش نابهنجاری های اجتماعی است.
کد خبر: ۸۸۱۳۸۱۷
|
۰۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۵
به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، دکتر محی الدین محمد خانی دکترای علوم تربیتی و عضو هیئت علمی دانشگاه کرمانشاه ظهر امروز در کارگاه بصیرتی و تربیتی خانواده های کارکنان ستاد سپاه بیت المقدس اظهار کرد: خانواده به عنوان اولین کانونی که فرد در آن قرار می‌گیرد دارای اهمیت شایان توجهی است، اولین تأثیرات محیطی که فرد دریافت می‌کند از محیط خانواده است و حتی تأثیرپذیری فرد از سایر محیطها می‌تواند نشأت گرفته از همین محیط خانواده باشد چرا که خانواده پایه گذار بخش مهمی از سرنوشت انسان است و در تعیین سبک و خط مشی زندگی آینده ، اخلاق ، سلامت و عملکرد فرد در آینده نقش بزرگی بر عهده دارد.

 


وی با بیان اینکه والدین آیینه فرزندان در آینده هستند گفت: ابراز محبت والدین به همدیگر پیش چشم فرزندانشان خیلی مهم است، چرا که این ابراز محبت شما به آنها اطمینان می‌دهد که والدینشان همدیگر را دوست دارند تاجاییکه محبت هایی که در حضور فرزندانتان انجام می‌دهید طبیعت جنسی نداشته باشد، هیچ لطمه‌ای به زندگی و روحیات آنها نخواهد زد بلکه برعکس، باعث می شود فرد در درون خانواده احساس آرامش و محبت داشته باشد.

 

وی افزود: از دیگر آثار روابط سالم و سازنده همسران، کاهش نابهنجاری های اجتماعی است. اگز زن و مرد در محیط خانواده از نظر عاطفی، جنسی، احترام و محبت و دیگر نیازهای روحی - روانی اقناع شوند، بعضی ناهنجاری های اخلاقی و اجتماعی پدید نخواهد آمد.
 
 
محمد خانی با بیان اینکه مشاجره و توهین والدین به یکدیگر، روح و روان کودک را آزار می دهد خاطر نشان کرد: اختلاف‌های زناشویی یکی از عواملی است که رشد طبیعی فرزندان را دچار اختلال می‌کند و در محیط‌هایی که چنین اختلاف‌هایی بین والدین وجود دارد، نمی‌توان انتظار داشت که فرزندان رشد طبیعی داشته باشند.
 
 
ارسال نظرات