مديركل كميته امداد استان اردبيل:

افزايش اعتماد عمومي در رأس برنامه‌هاي كميته امداد قرار دارد

اطلاع رساني از عملكرد و شفاف سازي هزينه كرد مساعدت‌هاي مردمي نقش بسزايي را در زمينه مشاركت همگاني خيران در طرح‌هاي حمايتي كميته امداد ايفا مي‌كند كه ضرورت دارد امدادگران نسبت به آن به صورت دقيق‌تري وارد عمل شوند.
کد خبر: ۸۸۲۲۱۳۱
|
۲۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۹

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل به نقل از سایت خبری کمیته امداد؛ حسين دشتي، مديركل كميته امداد استان اردبيل در اين جلسه با اشاره به اينكه امدادگران براي رسيدگي به امور فقرا و نيازمندان بايد بسيار فراتر از حد انتظار عمل كنند، گفت: وظيفه داريم به بهترين نحو ممكن مشكلات اقشار آسيب پذير را رصد كنيم تا بتوانيم با برنامه‌ريزي دقيق و كمك‌هاي خيران پاسخگوي تمامي نيازهاي آنان باشيم.

وي با بيان اينكه افزايش اعتماد عمومي و پاسخگويي به اذهان عمومي اهم وظايف كميته امداد است، اظهار كرد: اطلاع رساني از عملكرد و شفاف سازي هزينه كرد مساعدت‌هاي مردمي نقش بسزايي را در زمينه مشاركت همگاني خيران در طرح‌هاي حمايتي كميته امداد ايفا مي‌كند كه ضرورت دارد امدادگران نسبت به آن به صورت دقيق‌تري وارد عمل شوند.

دشتي با اشاره به اينكه تمام توان خود را به كار گرفته‌ايم تا زمينه ايجاد اشتغال و توانمندسازي مددجويان را فراهم كنيم، بيان كرد: استقلال اقتصادي و خودكفايي كامل خانواده‌هاي تحت پوشش با ترويج فرهنگ كار و تلاش در بين آنان صورت خواهد گرفت كه لازم است به منظور ارتقاي اعتماد به نفس، خودباوري و اميد به آينده گام‌هاي موثرتري برداشته شود.

مديركل كميته امداد استان با بيان اينكه به منظور جذب حداكثري مساعدت‌هاي مردمي به دنبال برقراري ارتباط موثر با خيران هستيم، افزود: حضور و مشاركت گسترده خيران، راهگشاي حل بسياري از مسائل نيازمندان است كه با تكيه بر مساعدت‌هاي مردمي مي‌توانيم بخش مهمي از مشكلات اقشار آسيب پذير را رفع كنيم.

وي تامين مسكن و ايجاد سرپناه مناسب براي خانواده‌هاي تحت حمايت را يكي از خدمات راهبردي كميته امداد براي توانمندسازي مددجويان عنوان كرد و گفت: اين نهاد تلاش دارد مشكل مسكن خانواده‌ها را تا سه سال آينده رفع كند تا بخش مهمي از زيرساخت‌هاي فرهنگي و اجتماعي آنان براي خودكفايي فراهم شود.

دشتي با اشاره به اينكه مراكزنيكوكاري با هدف مردمي كردن حمايت‌هاي اجتماعي در مساجد و محله‌ها ايجاد شد، اظهار كرد: به منظور تسريع و تسهيل در روند رسيدگي به امور نيازمندان، تمامي امور خدمت رساني به خانواده‌هاي مستمند در محلات به هيات عامل و خيران مركزنيكوكاري در همان محل واگذار شده است تا آنان به دور از بروكراسي اداري بتوانند از افراد واجد شرايط دستگيري كنند.

وي به ارائه خدمات فرهنگی به خانواده‌های تحت پوشش با بهره‌گيري از ظرفیت حوزه‌های علمیه و دیگر مراکز فرهنگی اشاره کرد و افزود: فعالیت‌های آموزشی، تربیتی و فرهنگي بايد در جهت ارتقای باورهای دینی و ترويج سبک زندگی اسلامی در بين مددجويان انجام شود.

دشتي با بيان اينكه ضرورت دارد با نگاه دقیق و شفاف‌تری نسبت به مسائل فرهنگی توجه داشته باشیم، اظهار كرد: فلسفه کار فرهنگی، بصیرت است كه اگر در اين زمينه به خوبي انجام وظيفه كنيم، می‌توانیم شاهد موفقیت در تمامي ابعاد خدمت رساني باشيم.

مديركل كميته امداد استان با اعلام اينكه بايد از تمامي درد و رنج‌هاي مردم انقلابي مطلع بوده و نسبت به حل مسائل آنان كوشاتر عمل كنيم، يادآور شد: فعاليت جهادي امدادگران پرتلاش كميته امداد گسترش ارائه خدمات به اقشار محروم را در پي خواهد داشت كه لازم است بسيجي‌وار تلاش كنيم تا به بهترين نحو وارد عرصه خدمت رساني شده و گرهي از مسائل نيازمندان بگشاييم.

وي با اشاره به اينكه بهره‌گيري از ظرفيت‌هاي بيشمار خيران و نيكوكاران استان در دستور كار كميته امداد قرار دارد، بيان كرد: بايد دست به دست هم دهيم تا با استفاده از اين پتانسيل مناسب نقش مضاعفي در توسعه و پيشرفت جامعه ايفا كنيم.

دشتي با بيان اينكه تعامل و همكاري با دستگاه‌هاي اجرايي، ادارات، سازمان‌ها و موسسات خيريه مسير خدمت رساني به اقشار محروم را هموار مي‌سازد، خاطر نشان كرد: درصدد هستيم با هماهنگي، همياري و مشاركت هر چه بيشتر مسئولان و خيران در دستگيري از نيازمندان، چهره فقر و محروميت را از استان بزداييم.

ارسال نظرات