دوره های آموزشی آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای
دوره های آموزشی آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای و PRPS برای مسئولان فنی کارخانه ها و کارشناسان اداره نظارت بر فرآورده های خونی برگزار شد.
مدیر اداره نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: این دوره ها با هدف ارتقاء سطح علمی مسئولان فنی کارخانه ها به عنوان رابطان
دانشگاه علوم پزشکی و صنعت در زمینه نشانگر رنگی تغذیه ای و ارتقاء امتیاز کارخانه ها
برگزار شد.
فریدون مومن افزود: با توجه به طرح تحول سلامت و سیاست های وزارت بهداشت در خصوص اطلاع رسانی و افزایش فرهنگ مصرف کنندگان مواد غذایی و آشامیدنی، سازمان غذا و دارو اقدام به تدوین دستورالعمل درج نشانگر رنگی تغذیه ای بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی کرده است.
وی ادامه داد: با الصاق نشانگر رنگی بر روی برچسب محصولات تولیدی غذایی و آشامیدنی، مصرف کننده می تواند از محتوای انرژی، قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس هر ماده غذایی مطلع شود و با اطلاعات بدست آمده، نوع و میزان مصرف هر ماده غذایی را به صورت روزانه تشخیص دهد.
گفتنی است 60 نفر در این دوره آموزشی شرکت کردند.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
آخرین اخبار