مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از آغاز فصل برداشت محصول طالبی در این استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری بسیج هرمزگان؛به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، سید رضا امیریزاده با بیان اینکه هرمزگان در تولید محصولات سبزی و صیفی رتبه برتر در کشور را دارد، اظهار داشت: به دلیل تغییر الگوی کشت و استقبال بهرهبرداران از محصولات اقتصادی با نیاز آبی کم تولید امسال نسبت به سال قبل 5 درصد کاهش دارد.
وی عنوان کرد: شهرستانهای حاجی آباد، پارسیان و بستک از مناطق مهم تولید طالبی در استان هستند.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: سطح زیر کشت محصول طالبی در استان 10 هزار و 30 هکتار است و پیشبینی میشود از این سطح 20 هزار و 450 تن محصول برداشت شود.
امیریزاده بیان داشت: محصولات تولید شده علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به استانهای فارس و اصفهان ارسال میشود.
وی در پایان افزود: فصل برداشت از اواسط اردیبهشت ماه شروع و تا اواخر خرداد ماه ادامه دارد.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
آخرین اخبار