مدیر امور زراعت جهاد کشاورزی هرمزگان خبر داد:

آغاز فصل برداشت محصول طالبی در هرمزگان

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از آغاز فصل برداشت محصول طالبی در این استان خبر داد.
کد خبر: ۸۸۵۷۵۱۴
|
۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۶
به گزارش خبرگزاری بسیج هرمزگان؛به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، سید رضا امیری‌زاده با بیان اینکه هرمزگان در تولید محصولات سبزی و صیفی رتبه برتر در کشور را دارد، اظهار داشت: به دلیل تغییر الگوی کشت و استقبال بهره‌برداران از محصولات اقتصادی با نیاز آبی کم تولید امسال نسبت به سال قبل 5 درصد کاهش دارد.


وی عنوان کرد: شهرستان‌های حاجی آباد، پارسیان و بستک از مناطق مهم تولید طالبی در استان هستند.



مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: سطح زیر کشت محصول طالبی در استان 10 هزار و 30 هکتار است و پیش‌بینی می‌شود از این سطح 20 هزار و 450 تن محصول برداشت شود.


امیری‌زاده بیان داشت: محصولات تولید شده علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به استان‌های فارس و اصفهان ارسال می‌شود.


وی در پایان افزود: فصل برداشت از اواسط اردیبهشت ماه شروع و تا اواخر خرداد ماه ادامه دارد.

ارسال نظرات