جوانی که عمر خود را صرف کارهای جهادی کرده است؛

این جوان؛ قرارگاه جهادی طلایه داران ظهور را راه اندازی کرده است

خبرگزاری بسیج: قرارگاه جهادی طلایه داران ظهور در ایام نوروز ۹۶ در مناطق محروم استان خوزستان در شهرستان حمیدیه بخش گمبوعه و روستاهای تابعه ۱۴ گروه جهادی را در عرصه های پزشکی، عمرانی، فرهنگی و اقتصاد مقاومتی، سازماندهی، هدایت و بکارگیری کرده است.
کد خبر: ۸۸۶۱۳۲۳
|
۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۰

به گزارش خبرنگار استان تهران خبرگزاری بسیج؛ رفیعی جوان جهادگر و بسیجی محله منگل شهرری است که ده سال از بیست سال عمر خود را در فعالیت های جهادی سپری کرده. رفیعی از طریق خواهر خود که از طلاب کشور است پا به عرصه جهادی گذاشته و در اردوهای جهادی کشور فعالیت می کند. وی در حال حاضر دانشجو است و همزمان در دو رشته مدیریت فرهنگی و نرم افزار کامپیوتر تحصیل می کند.

رفیعی به صورت خانوادگی در کارهای جهادی مشارکت دارد. مهدی رفیعی متولد 1376 است و از ده سالگی کار جهادی انجام می دهد؛ او می گوید: چهار سال به همراه گروه های جهادی مختلف به مناطق محروم اعزام شدم تا اینکه خودم یک گروه جهادی راه اندازی کردم و اولین اردویی که با مسئولیت خودم اعزام شد، به استان اردبیل بود؛ این گروه توسعه پیدا کرد و در سال گذشته به قرارگاه جهادی تبدیل شد و درحال حاضر ۱۴ گروه جهادی با حدود ۶۵۰ نفر عضو زیر مجموعه این قرارگاه هستند.  نوروز امسال هم در قالب اردوهای ۱۰ روزه و در بازه زمانی ۱۵ اسفند تا ۱۵ فروردین در شهرستان حمیدیه  فعالیت نمودند.

وی می گوید: در راستای محرومیت زدایی، تابستان و ایام نوروز خارج از استان فعالیت می کنیم و بقیه ایام سال در ۱۶ شهرستان تهران شامل پردیس، اسلامشهر و... اقدام به توزیع ارزاق و کالاهای مورد نیاز خانواده های محروم و بی سرپرست می کنیم   پنج شنبه و جمعه ها هم کار مرمت و بازسازی منازل خانواده شهدا را انجام می دهیم.

 قرارگاه جهادی طلایه داران ظهور، با استعانت ازخداوند متعال توانسته است در روستای طاویران کرمانشاه، اردبیل، کرمان، اراک، ایلام، خوزستان و بیشتر نقاط تهران پروژه های مختلف فرهنگی و عمرانی را اجرا کند که بخشی از هزینه های مورد نیاز برای اجرای برنامه ها از طریق سپاه و بخشی نیز توسط خیرین تامین می شود.

 رفیعی، می گوید: بخشهایی از فعالیت های نوروزی این قرارگاه به این شرح است:

ویزیت رایگان در ۳۲ روستا شامل دندانپزشکی معاینه و خدمات آموزشی ۹۵۰ نفر، خدمات ترمیمی و عصب کشی و جرم گیری ۵۴۰ نفر، مامایی تیم سیار ۱۵۰ نفر، مامایی تیم ثابت ۳۶۰ نفرهمراه با ارائه دارو رایگان، پزشک عمومی تیم سیار ۳۱۰ نفر و تیم ثابت ۵۴۰ نفر و ارائه دارو رایگان، ارائه خدمات فرهنگی اجتماعی با هدیه ویژه کودکان و جوانان روستاها۸۰۰ نفر؛ ساخت یک مدرسه ۳ کلاسه؛ تکمیل و راه اندازی یک باب مسجد؛ ساخت تعداد ۳۷ چشمه سرویس بهداشتی؛ ساخت تعداد ۶ باب حمام؛ مرمت و بازسازی ۴ خانه محروم؛ مرمت و بازسازی۴ مدرسه؛ رنگ آمیزی مدارس و احیاء گروههای جهادی محلات در شهرستان های محروم.

 

گفت و گو: علی اشرف خانلری

ارسال نظرات