باید گام های بلندی برای تامین پروتئین مورد نیاز مردم از طریق مصرف گوشت بوقلمون برداشت
دکتر رکنی تولید گوشت بوقلمون و شکل گیری زنجیره کامل آن را یکی از برنامه هایی اعلام کرد که وزارت جهاد کشاورزی دنبال می کند ودر چهار سال گذشته هم به سمت کاهش نیاز به کشورهای خارجی پیش رفته است.
وی با اشاره به این که در چهار سال گذشته با راه اندازی 9 واحد مرغ مادر در سطح کشور، زمینه شکل گیری زنجیره کامل تولید گوشت بوقلمون فراهم شده است اظهار کرد : سالانه 2 میلیون و 200 هزار تن گوشت مرغ در ایران تولید و تمام نیاز کشور به این محصول تامین می شود.
معاون امورتولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی متوسط مصرف پروتئین بوقلمون در ایران را 300 گرم و در کشورهای پیشرفته بیش از سه کیلوگرم اعلام کرد و گفت: باید گام های بلندی برای تامین پروتئین مورد نیاز مردم از طریق مصرف گوشت بوقلمون برداشت.
رکنی در پایان افزود: با این اقدام ایران از کشور وارد کننده نهاده های تولید بوقلمون، به سمت تامین نیاز داخلی و صادرات بخشی از محصولات مازاد حرکت می کند.