پیشگیری از سوء تغذیه با استفاده از نان سالم
نان سالم، یکی از مواد غذایی غنی از ویتامینها و مواد معدنی است که ابتلا به بیماریهای گوارشی و سوء تغذیه را کاهش میدهد.
کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان با بیان اینکه گندم
ماده اصلی نان و از غنی ترین غلاتی است که در طبیعت یافت می شود، گفت: به دلیل اهمیت
نان در سفره هر ایرانی، استفاده از مواد مرغوب در تهیه این نعمت الهی ضروری است.
فرهاد تابان سیرت با اشاره به اینکه سوء تغذیه و مشکلات گوارشی از تبعات استفاده از نان ناسالم است، افزود: حفظ ارزش غذایی نان، مستلزم وجود سبوس و کاهش سبوس گیری است.
وی با بیان اینکه تخمیر ناقص توسط جوش شیرین از عوامل مهم کاهش جذب کلسیم و آهن است، تاکید کرد: استفاده از جوش شیرین در هنگام تهیه به منظور ور آمدن نان توصیه نمی شود.
تابان سیرت گفت: استفاده از مخمرها به منظور ور آمدن نان بلامانع و سبب آزاد شدن پروتئین هاست.
وی در پایان با بیان اینکه نان سفید(نان بدون سبوس) نوعی کربوهیدرات ساده است، افزود: استفاده از این نوع نان برای افراد مبتلا به دیابت و افراد مستعد این بیماری توصیه نمی شود.
فرهاد تابان سیرت با اشاره به اینکه سوء تغذیه و مشکلات گوارشی از تبعات استفاده از نان ناسالم است، افزود: حفظ ارزش غذایی نان، مستلزم وجود سبوس و کاهش سبوس گیری است.
وی با بیان اینکه تخمیر ناقص توسط جوش شیرین از عوامل مهم کاهش جذب کلسیم و آهن است، تاکید کرد: استفاده از جوش شیرین در هنگام تهیه به منظور ور آمدن نان توصیه نمی شود.
تابان سیرت گفت: استفاده از مخمرها به منظور ور آمدن نان بلامانع و سبب آزاد شدن پروتئین هاست.
وی در پایان با بیان اینکه نان سفید(نان بدون سبوس) نوعی کربوهیدرات ساده است، افزود: استفاده از این نوع نان برای افراد مبتلا به دیابت و افراد مستعد این بیماری توصیه نمی شود.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
آخرین اخبار