خبرهای داغ:
گزارشی اندر احوال بانک ها؛

بانک ها، عامل افزایش اجاره بها در هشترود

در این اوضاع وخیم اشتغال در سطح کشور و مخصوصا منطقه محروم هشترود، وقتی یکی از جوانان و فارغ التحصیلان بیکار برای گذران زندگی با هزار و یک تلاش و پیگیری وام اندکی را تهیه و برای راه اندازی یک واحد صنفی اقدام می کند با یک سد عظیم و غیرقابل عبود بنام اجاره بها برخورد می کند.
کد خبر: ۸۹۶۳۹۰۴
|
۲۷ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۳

متاسفانه بازار هشترود محدود به خیابان امام(ره)، محدوده سه راهی دانشگاه تا چهارراه شده و به غیر از این مسیر به علت تردد کم جمعیت شهری و روستائی خرید و فروش مناسب نیست مگر اینکه در این مسیر یک واحد صنفی خاص که مورد نیاز مردم است مورد رجوع قرار می گیرد.

ولی در مسیر فوق الذکر، اجاره بهای مغازه ها سربه فلک کشیده و با یک نگاه جزئی به این مسیر می توان به این حقیقت پی برد که تجمع بانک ها در این مسیر علاوه بر ایجاد ترافیک خودروئی و انسانی، نوعی رقابت نیز بین آن ها جهت تملک ساختمان بزرگتر و شیک تر ایجاد شده است.

اخیرا هم شنیده شده یکی از بانک ها اقدام به خرید یک مغازه کرده که قیمت آن از سوی فروشنده چندین برابر نرخ بازار می باشد که خود موجب ایجاد حباب قیمتی در بخش مسکن بخصوص مغازه در سطح شهر هشترود با این اوضاع بد اقتصادی شود.

متاسفانه بانک های اجاره نشین نیز یک مغازه را با هر قیمتی که شده قرار داد می بندد که این امر هم باعث ایجاد افزایش در قیمت اجاره بها در سطح شهر شود.

باید این واقعیت را پذیرفت که بانک ها محل رجوع اجباری مردم در امور مختلف هستند و نیازی نیست در خیابان اصلی شهر باشند که این کار در شهری مثل هشترود جلوی ترافیک در خیابان اصلی شهر را می گیرد. اصلا هیچ ایرادی ندارد که بانکی در کوی گنجینه کتاب باشد و یا به خیابان های دیگر منتقل شود.

حال شما جوان بیکار جویای شغل و علاقه مند به خوداشتغالی را با یک بانک دارای پشتوانه مالی برای تصاحب یک ملک تجاری مقایسه کنید و ببینید در این جنگ نابرابر چه کسی برنده خواهد شد.

 به وضوح آنچه بدست خواهد آمد افزایش آمار بیکاری و در نتیجه کوچ ناخواسته و تحمیلی به شهرهای بزرگ تر خواهد بود.

به امید نیم نگاهی از سوی مسئولان برای تدبیر در این قضیه!

 مهدی اسماعیل نژاد

ارسال نظرات
پر بیننده ها