نارضایتی مردم ازکارخانه شن و ماسه روستای حسن آباد

راه اندازی کارخانه شن و ماسه کوهی در مجاورت روستای حسن آباد در منطقه دلی اولاد علی مومن سبب نارضایتی مردم این منطقه شده است.
کد خبر: ۹۰۳۴۳۵۵
|
۲۰ تير ۱۳۹۷ - ۰۷:۲۹
یکی از اهالی این روستا گفت: راه اندازی این نارضایتی مردم ازکارخانه شن و ماسه روستای حسن آبادکارخانه در این منطقه علاوه بر ایجاد گرد و خاک موجب خشک شدن باغ‌های منطقه شده (به سبب نشستن غباراین کارخانه بر روی برگ درختان).
دیگری هم گفت: محل راه اندازی این کارخانه در یکی از تنگه‌های دورتر بوده که صاحبان با رایزنی آن را به این منطقه انتقال داده اند.
یکی دیگر از اهالی نیز افزود: آب مورد نیاز این کارخانه از آب شرب روستا‌های دلی اولاد علی مومن تامین می‌شود و همین امرموجب کمبود آب دراین منطقه شده و برخی روستا‌های این منطقه با تانکر آبرسانی می‌شوند.
دیگری هم گفت: ملک این کارخانه حریم جاده را رعایت نکرده و در محدوده جاده و در زمینی که معارض دارد اقدام به ساخت و ساز کرده و همین امرموجب بروز مشکلات زیادی از جمله وقوع تصادفات فراوان شده است.
حبیبی موسس کارخانه شن و ماسه کوهی هم گفت: راه اندازی این کارخانه با استعلام همه دستگا‌های اجرایی ذیربط بوده و هیچ گونه مشکل قانونی ندارد.
وی با بیان اینکه برای راه اندازی این کارخانه بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال هزینه کرده که نیمی از این اعتبار از تسهیلات دولتی بوده است گفت: ۱۶ نفر در این کارخانه مشغول به کارهستند که تعدادی از این افراد از اهالی همین روستا‌ها هستند.
حبیبی با بیان اینکه به لحاط زیست محیطی این کارخانه کمترین آلایندگی را دارد و این امر مورد تایید محیط زیست هم هست ادامه داد: در زمان راه اندازی این کارخانه برخی از اهالی، اعضاء شورا‌های اسلامی روستا‌ها و دهیاران با نوشتن گواهی رضایت خود را برای راه اندازی این کارخانه بیان کرده اند که اسناد آن موجود است.
وی با بیان اینکه سبب اعتراض برخی از اهالی، توقعات و خواسته‌های نابجای آنان مانند سرویس ماسه رایگان و به کار گرفتن فرزندان آنان در این کارخانه هست که تخصص لازم را نداشته گفت:این در حالی است که برخی افراد روستا که به کار گرفته شده اند در پست‌های غیر تخصصی مانند نگهبانی بوده و همچنین به افراد بی بضاعت این منطقه در حد توان کمک مالی یا سرویس ماسه رایگان داده شد است.
حبیبی با بیان اینکه برای برداشت آب از پساب فاضلاب مجوز دارد گفت: مجوز برداشت آب در ماه ۴۰۰ متر مکعب است و این در حالی ست که با توجه به قابلیت گردشی چرخه آب در این کارخانه میزان مصرف ماهانه بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ متر مکعب است و ماهانه بیش از ۶۰ میلیون ریال به شرکت آب و فاضلاب روستایی نیزهزینه پرداخت می‌شود.
ارسال نظرات