تجار و بازرگانان آلمانی برای دور زدن تحریم‌های آمریکا علیه ایران سمینار برگزار می‌کنند

اتاق بازرگانی آلمان نشستی را به منظور بررسی‌ راهکارهایی برای دور زدن تحریم‌های آمریکا علیه ایران و ادامه تجارت شرکت‌های آلمانی در ایران برگزار می‌کند.
کد خبر: ۹۰۴۳۶۶۸
|
۱۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۰


به گزارش  خبرگزاری بسیج، اتاق صنعت و بازرگانی آلمان قرار است جلسه‌ای به منظور بررسی روش‌های دور زدن تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران برگزار کند.

بنا بر گزارش «پالتیکو»، «تجارت آلمان در ایران - میان تحریم‌ها و ایمن کردن بازار» عنوان سمیناری است که به همت لابی اتاق بازرگانی آلمان در بن قرار است در تاریخ 5 سپتامبر برگزار شود.

کشورهای اروپایی طرف توافق هسته‌ای با ایران قول داده‌اند که بعد از خروج آمریکا از برجام روند تجاری خود با ایران را علیرغم فشارهای آمریکا حفظ کنند. با این حال طبق گفته مقامات ایرانی تا کنون راهکاری عملی در این چارچوب از سوی کشورهای اروپایی ارائه نشده است.

بر اساس این گزارش، هدف از برگزاری این سمینار، تلاش برای حفظ فعالیت‌های تجاری شرکت‌های آلمانی در ایران عنوان شده است.

اتاق بازرگانی آلمان اعلام کرده، با وجود اینکه فضای آزادانه در خصوص فرصت‌های اقتصادی در ایران ظاهرا با بازگشت تحریم‌های آمریکا به اتمام می‌رسد، اما تلاش بر این است که اجازه از بین رفتن تمام فرصت‌ها با وجود این شرایط داده نشود.

در این سمینار قرار است پاسخ برای سوالاتی چون «چطور می‌شود راه‌های کنترل صادرات را مدیریت کرد» و «چطور می‌توان سیستم پرداخت قابل اعتمادی را راه‌اندازی کرد» مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

علاوه بر این، در این سمینار یک پنل کارشناسی با حضور یکی از سفرای سابق آلمان و همچنین نمایندگان شرکت حقوقی «دنتونز» برگزار می‌شود تا راهکارهایی برای دور زدن موانع ناشی از تحریم های آمریکا در اختیار شرکت‌کنندگان قرار داده شود.

دولت آمریکا از نخستین روزهای اجرایی شدن توافق هسته‌ای ایران، کارشکنی‌ها در اجرای آن و تلاش برای کاستن از مزایای اقتصادی ایران از آن را آغاز کرد. با روی کار آمدن «دونالد ترامپ» به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا این کارشکنی‌ها شدت گرفت و او بارها تهدید کرد کشورش را از توافق هسته‌ای خارج خواهد کرد. ترامپ سرانجام در تاریخ 8 می (18 اردیبهشت‌ماه) به طور یکجانبه آمریکا را از برجام خارج کرد و فرمانی را برای بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران پس از دوره‌های زمانی 90 و 180 روزه امضا کرد.

ارسال نظرات