خبرهای داغ:
رحیم‌پور ازغدی:

برای بچه‌هایشان در آمریکا ۱۲ هزار دلار می‌فرستند بعد می‌گویند این چه مملکتی است!/ نباید به مسؤولان فاسد اجازه حاکمیت بدهیم

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اهمیت جوانگرایی در کشور اظهارداشت: باید مدیران پیرو خسته کنار بروند و جوانان آگاه، متعهد، انقلابی و باسواد مسئولیت را به دست بگیرند.
کد خبر: ۹۰۶۹۳۹۸
|
۲۶ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۵

به گزارش خبرگزاری بسیج، حسن رحیم پورازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی امروز در نشست «مردم سالاری دینی یا دین سالاری مردمی» که به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، با بیان اینکه بدون مردم نمی‌تواند یک حکومت دینی مردمی داشته باشیم، اظهارداشت: مردم در خیلی از انتخابات‌ها درست انتخاب می‌کنند، ولی در برخی مواقع این گونه نیست.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه ما از پیش نمی‌دانیم کدام انتخاب درست و یا کدام انتخاب غلط است، یادآور شد: شایسته سالاری باید محصول مردم سالاری باشد. خوش خوشان سالاری به اسم مردم سالاری این است که افراد معروف و سلبریتی‌ها در دنیا کاندیدا می‌شوند و رای می‌گیرند در واقع این‌ها افکار عمومی را بازی می‌دهند و قشنگ دروغ می‌گویند.

وی افزود: الان شارلاتان‌های مدرن را که خیلی هم خوش تیپ هستند می‌آورند و حرف‌های قشنگ می‌زنند این‌ها در کار خود تخصص دارند، اما اگر تعهد و شرف هم داشته باشند انسان‌های شریفی هستند.

وی افزود: در انتخابات شورای شهر شنیدیم که برخی‌ها گفتند برای اینکه نام آن‌ها در لیست قرار بگیرد باید دو میلیارد تومان بدهند با این وجود سوال این است کسی که دو میلیارد می‌دهد قرار است چند میلیارد به او برگردد؟  

رحیم پورازغدی اظهار داشت: در اسلام هر کسی که شایستگی علمی، عملی و تعهد ندارد نباید وارد حکومت شود و در معرض آرای عمومی قرار بگیرد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی یادآور شد: بخشی از مردم سالاری دینی محتوا و بخشی نیز روش است با این وجود ما هنوز در ساختار مردم سالاری دینی و در حوزه روش‌ها مشکلات داریم که معتقدم نسل جوان متعهد انقلابی باید این مشکلات را حل کند.  

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به تلاش دشمن برای نفوذ افرادی به عنوان جاسوس در پست های حساس گفت: در کنار جاسوس‌های اطلاعاتی برخی‌ها نیز جاسوس فکری هستند. این افراد با سرویس‌های اطلاعاتی ارتباط ندارند، ولی در حکومت وجود دارند.  

وی با تاکید بر اینکه نباید مردم سالاری تبدیل به عوام سالاری شود و عوام فریبی به اسم دموکراسی روی کار بیاید، افزود: برخی‌ها سیر تا پیاز و تمام کارکرد دست شان است، اما بعد می‌گویند مقصر کسانی هستند که شعار تند می‌دهند.

رحیم پورازغدی در ادامه با اشاره به اهمیت جوانگرایی در کشور اظهار داشت: باید مدیران پیر و خسته کنار بروند و جوانان آگاه، متعهد، انقلابی و باسواد مسئولیت را به دست بگیرند، در غیر این صورت به مشکل می خوریم.

رحیم پورازغدی در ادامه سخنان خود گفت: برخی‌ها در مناظره های انتخاباتی به گونه‌ای حرف می‌زدنند که انگار از مریخ آمده اند در حالی که سابقه خودشان در تمام تصمیم گیری‌های این چند دهه موجود است و در همه کارهای حکومت بوده اند ولی به گونه‌ای حرف می‌زدند که گویی جزو اپوزیسیون هستند.

وی افزود: با این حال زمانی که از دولت خاتمی دولت احمدی نژاد و از دولت احمدی نژاد دولت روحانی بیرون می‌آید یعنی اینکه انتخابات دست دولت نیست که بخواهند تقلب کنند البته تخلف وجود دارد، ولی تقلب نیست با این وجود اگر مردم سیستم حکومتی را قبول نداشته باشند مشارکت هفتاد تا هشتاد درصدی در انتخابات ندارند.

ازغدی تصریح کرد: سال ۸۸ همه و از جمله سران جریان مقابل می‌دانستند که تقلب نشده است، ولی نمی‌گفتند مثلا آقای خاتمی در جلساتی گفته بود که تقلب نشده با این وجود از دفتر رهبر انقلاب به او پیغام دادند که همین را به مردم بگویید که تقلب نشده، ولی نگفتند حتی میرحسین موسوی هم می‌دانست که تقلب نشده است، ولی نمی‌گفت و من معتقدم این خیانت به دموکراسی است.  

وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: ما نباید به مسئولان فاسد اجازه حاکمیت بدهیم. ما به عنوان مردم این حق را نداریم که به افراد فاقد شرایط رای دهیم که بر ما حاکمان شوند چرا که این یک انتحار اجتماعی است و اگر مسئولان فاقد شرایط رای دهیم به اسلام خیانت کرده ایم.  

رحیم پورازغدی در قسمت دیگری از سخنانش با بیان اینکه نظر امام خمینی با منتظری، بنی صدر و مهندس بازرگان نبود، گفت: امام فرمود به والله من با نخست وزیری بازرگان موافق نبودم منتهی، چون نظر کسانی که در انقلاب بودند این بود به خاطر اینکه نگویند من دیکتاتورم، پذیرفتم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد:  شاید بپرسید که اگر امام به ریاست جمهوری بنی صدر، نخست وزیری بازرگانی و قائم مقامی منتظری راضی نبوده پس چرا پذیرفته است؟ در پاسخ باید گفت امام نمی‌تواند بدون امت کاری کند و امت هم بدون امام نمی‌تواند. با این وجود امام باید خط و خطوط را مشخص کند تا ملت در لبه پرتگاه سقوط قرار نگیرد از این رو مردم خود باید تصمیم بگیرند البته ممکن است تصمیم آن‌ها نیز اشتباه باشد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها