پرورش سالانه 10 هزار بوقلمون به همت سه جوان بسیجی/ چرخ زندگی 12 نفر با تلاش کارآفرین بسیجی لرستانی می‌چرخد/با حمایت قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه به آینده امیدوار شدم

فعالیت اقتصادی مردم حتی در کارگاه‎ها و شرکت‎های تولیدی کوچک، راه حل مناسبی برای اشتغالزایی و همینطور شکوفایی اقتصاد کشور در درازمدت است، فعالیتی که کارآفرینان بسیجی ن تولیدات و اشتغالزایی قابل قبولی داشته‎اند.
کد خبر: ۹۰۸۳۷۸۶
|
۰۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۵
 

 

به گزارش خبرگزاری بسیج،  تجربه نشان داده است اقتصاد دولتی نه تنها راهی برای قوی‎تر کردن پایه‎های اقتصاد نیست بلکه مانند وزنه‎ای سنگین از حرکت و پویایی شاخص‎های اقتصادی جلوگیری می‏‎کند. واگذاری بخش‎های اقتصادی دولتی به بخش خصوصی نیز تاکنون نتوانسته انتظاراتِ از پیش تعیین‎شده را برآورده کند. فعالیت اقتصادی مردم حتی در کارگاه‎ها و شرکت‎های تولیدی کوچک با تکیه بر پتانسیل‎های بالقوه در نقاط مختلف کشور راه حل مناسبی برای اشتغالزایی و همینطور شکوفایی اقتصاد کشور در درازمدت است. در این میان کارآفرینان بسیجی نیز در سراسر کشور با تکیه بر دانش تخصصی و همچنین استفاده از شرایط موجود به فعالیت پرداخته، بسته به توانایی‎شان تولیدات و اشتغالزایی قابل قبولی داشته‎اند.

لرستان

کارآفرینی و اشتغال‌زایی زیربنای رشد اقتصادی؛ چرخ زندگی 12 نفر با تلاش جوان لرستانی می‌چرخد

به گزارش سفیر افلاک، جوانان بسیجی در این سال ها با حضور پر رنگ خود در عرصه جنگ اقتصادی، تحریم های دشمنان علیه ایران اسلامی را در برابر چشم جهانیان بی رنگ و بی اثر کرده اند؛ مقام معظم رهبری ستون فقرات اقتصاد مقاومتی را تقویت تولید داخلی دانستند و امروز می بینیم بسیاری از جوانان بسیجی با تکیه به پیام رهبر فرزانه انقلاب با روحیه ای انقلابی در عرصه تولیدات داخلی و ملی ورود پیدا کرده و اشتغال عمومی را با هدف کاهش بیکاری فراهم کرده اند.

مسعود دریکوند، نخبه بسیجی لرستانی از سال 89 با همان تفکر و روحیه بسیجی کار تحقیق و پژوهش در خصوص فیلتر هوای ماشین آلات صنعتی و خودرویی را شروع کرده و در سال 90 به همراه همسرش با 30 میلیون تومان سرمایه و انبار منزلش مشغول تولید فیلترهای هوا خودرو می شود.

 پس از سه سال ضمن ثبت پروانه بهره برداری شرکت با نام نوآوران کاسپین افلاک، محصولات شرکت را با نشان استاندارد و برند تجاری نما به نحوی کارا و مفید تحویل مشتریان و متقاضیان این قطعه صنعتی می دهند و همین امر موجب فروش تولیدات به تمام نقاط کشور می شود.

دریکوند، نخبه بسیجی لرستان و مسئول شرکت نوآوران کاسپین شهرستان خرم آباد در گفت و گو با سفیر افلاک اظهار داشت: جهت پیش برد و ارسال بهتر و سریع تر فیلتر ها به دست مشتریان، با کار و تلاش شبانه روز توانستیم سالانه یک تا دو دستگاه به کارگاه خود اضافه کنیم به طوری که الان سرمایه شرکت در زمینه تجهیزات 250 میلیون تومان است.

 

وی با اشاره به مشغول شدن 12 نفر نیروی کار به صورت مستقیم و غیر مستقیم در این کارگاه تولیدی عنوان کرد: روزانه هزار و 500 تا دو هزار فیلتر هوا، مختص ماشین های پروفروش با تقاضای بالا تولید می شود.

 این کارآفرین بسیجی با بیان اینکه درصدد تولید ملی محصولات وارداتی هستیم افزود: اگر پشتیبانی و حمایت از سوی مسئولان صورت بگیرد می توان کار را در زمینه تولیدات فیلتر هایی که از خارج وارد می شود با سه برابر نیرو گسترش داد.

وی با اشاره به دریافت وام های اشتغالزایی از سوی بسیج سازندگی سپاه خرم آباد بیان کرد: ما به عنوان کارآفرین و تولید کننده در بسیاری از شرایط نیازمند حمایت مسئولان و متولیان امر در این عرصه هستیم؛ متاسفانه هر زمان برای دریافت تسهیلات به ادارات استان مراجعه می کردم  موافقت نمی کردند.

 

دریکوند در خصوص اوضاع اقتصادی امروز و اعمال برخی تحریم های دشمنان گفت: در این یک سال تولید را طبق روال معمول و حتی بهتر از قبل ادامه دادیم و در بسیاری قسمت ها مواد مورد نیاز و کار تولید دست نیروی انسانی خودمان بود.

آنچه باید مورد توجه مسئولان قرار بگیرد این است که جوانان با استعدادی همچون آقای در یکوند در استان و شهر ما کم نبوده که با پشتیبانی های مالی، فکری و مشاوره ای از جانب مسئولان هر چند به اندازه ای کم و محدود می توانند به عنوان کار آفرین برتر در عرصه های مختلف صنعتی، دفاعی، کشاورزی، علمی، پزشکی و دارویی موفق به ساخت و عرضه تولیدات بومی و ملی شوند.

بنابراین باید توجه کرد نه تنها در برابر تحریم های دشمنان، بلکه برای حفظ و ثبات استقلال و آزادی که هزاران جوان در گذشته و امروز در راه آن پیروزمندانه و با افتخار جان داده اند، باید متکی به ظرفیت عظیم نیروی انسانی در داخل کشور بود و با همین نیرو در داخل کشور و تولیدات ملی بدون نگاه به بیرون، کشور را در برابر هرگونه توطئه اجانب و بیگانگان، مصون نگه داشت.

 

قم

حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی باید در رأس کارها باشد / کارگاه تولیدی در چشمه‎شور به‌زودی راه‌اندازی می‌شود

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، طرح‌های محرومیت‌زدایی و مبارزه با بیکاری آن‌هم در مناطق کم برخوردار و محروم کشور هدفی است که بسیج سازندگی سپاه در سراسر کشور در دستور کار قرار داده است.
همین چند سال پیش بود که محرومیت روستای چشمه شور و نداشتن آب آشامیدنی مناسب توجه همه رسانه‌ها و مسئولان را به این روستا جلب کرد هرچند که این مشکل با خبررسانی رسانه‌ها و پیگیری مسئولان و نمایندگان مجلس برطرف شد اما بااین‌حال هنوز سایر محرومیت‌های این روستا به‌جای باقی است.
همین محرومیت موجب شد تا بسیج سازندگی سپاه قم با بررسی شرایط این روستا طرح‌های مختلف اشتغال‌زایی را در این روستا پیگیری کند.
خانم مؤمنه یوسفی پور یکی از کارآفرینانی است که با حضور در این روستا و با حمایت‌های بسیج سازندگی به دنبال کارآفرینی است.
6 سال پیش کارم را شروع کردم
وی در گفتگو با خبرنگار قم فردا در با اشاره به اهمیت محرومیت‌زدایی اظهار داشت: بیش از 6  سال است که کار سراجی سنتی (چرم‌دوزی) را شروع کردم.
وی بابیان این‌که همواره علاقه‌مند به صنایع‌دستی بودم، افزود: در ابتدا در کلاس‌های فنی و حرفه‌ای شرکت کردم اما این کلاس‌ها نتیجه‌بخش نبود به همین خاطر وارد تولیدی شدم و به‌صورت اصولی و عملی کار را یاد گرفتم.
یوسفی پور بابیان این‌که سختی‌های زیادی را در این مسیر متحمل شدم، ادامه داد: محیط‌های چرم‌دوزی مردانه بود و کار سنگینی بود اما در کمتر از یک سال کار یاد گرفتم.
وی افزود: در منزل خودمان یک کارگاه کوچک راه‌اندازی کردم ابتدا خودم مشغول کار شدم و در ادامه با یک سری از خانم‌ها آشنا شدم و آن‌ها را آموزش دادم به‌طوری‌که توانستم بعد از یک سال مکانی را برای کارگاه اجاره و تمامی وسائل را به‌صورت خرد خریداری کردم.
این کارآفرین خاطرنشان کرد: بالاخره کارگاه من کامل شد و بعد از یک مدت به آموزش دادن مبادرت و بالای 350 هنرجو را آموزش دادم.
وی بیان داشت: هم‌اکنون برای 3 نفر به‌صورت مستقیم و دائم شغل ایجادشده و در برخی مواقع نیروهای هم به‌صورت پروژه‌ای اضافه می‌شوند که نشان‌دهنده نتیجه دادن زحمات چندین ساله من هست.
فعالیت آموزشی در روستای چشمه شور را آغاز کرده ایم
وی بیان داشت: مواردی را که تجربه شخصی داشتم به کارآموزان آموزش دادم و هم‌اکنون نیز با همکاری قرارگاه محرومیت‌زدایی استان قم در حال برگزاری یک دوره کلاس‌های آموزشی برای خانم‌های خانه‌دار روستاهای چشمه شور هستیم.
یوسفی پور تأکید کرد: هم‌اکنون با همراهی و همدلی که در این روستا ایجادشده به دنبال ایجاد کارگاه در این روستا هستم و انشالله برای 10 نفر به‌صورت مستقیم شغل ایجاد خواهیم کرد.
وی در خصوص درآمد چرم‌دوزی ابراز داشت: میزان درآمدی ثابتی در این کار وجود ندارد اما خیلی وقت‌ها درآمد خوبی داشتیم و علاوه بر این مشکلاتی نیز درزمینهٔ تولید داشتیم که ما را نسبت به ادامه کار سرد و بی‌انگیزه می‌کرد که البته این مشکلات نتوانست سد راه ما شود.
خلاقیت همواره حرف اول را می‌زند
این کارآفرین بابیان که خلاقیت همواره حرف اول را می‌زند، افزود: در کار چرم‌دوزی یک سری از مشکلات وجود دارد به‌عنوان‌مثال خلاقیت کمتری وجود دارد و اغلب افراد از روی همدیگر و طرح مشترک را کار می‌کنند که جالب نیست.
 وی در توصیه به افرادی که می‌خواهند این حرفه را شروع کنند، گفت: افرادی که می‌خواهند این کار را شروع کنند باید خلاقیت داشته باشند و قرار نیست از ابتدا کارهای بزرگ انجام دهند به‌طوری‌که می‌توانند حداکثر با مبلغ 10 میلیون تومان و از یک کارگاه خانگی شروع کنند.
یوسفی پور در خصوص مشکلاتش در این مسیر اظهار داشت: چند ماه پیش که به دنبال وام بانکی بودم با پیگیری‌هایی که انجام دادم درنهایت به این نتیجه رسیدم که برای وام 15 میلیونی باید 6 میلیون هزینه کنم و علاوه بر این 6 میلیون هم‌سود بدهم که اصلاً برایم مقدور نبود.
با حمایت قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه به آینده امیدوار شدم
وی ادامه داد: برای توسعه کارم به ریاست جمهوری مراجعه کردم که وام خوداشتغالی بگیرم که هیچ فایده‌ای نداشت اما با حمایت قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه توانسته‌ام به آینده امیدوار شدم.
یوسفی پور با اشاره به بیکاری در کشور خاطرنشان کرد: در حوزه اشتغال‌زایی باید گام‌های زیادی برداریم و این توقع را دارم که مسئولان آمار دروغ ندهند و افرادی که واقعاً اشتغال‌زایی و کارآفرینی می‌کنند موردحمایت قرار بدهند.
و ی بابیان این‌که حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی باید در رأس کارها باشد، افزود: انتظار دارم مسئولان به‌جای تبلیغ از طرح‌های اشتغال‌زایی حمایت کنند تا بتوانیم در این مسیر موفق شویم.

 
منبع: دانا
ارسال نظرات