خبرهای داغ:

زیرساخت‌های گردشگری بوکان در کما !

بوکان سرزمین بکر با جاذبه های دیدنی و منحصر به فرد گردشگری است که متاسفانه به علت های گوناگون همچون ضعف در زیر ساخت ها تا کنون آنچنان که باید و شاید شناخته نشده است.
کد خبر: ۹۱۱۳۱۱۵
|
۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۳

 به گزارش خبرگزاری بسیج از بوکان، صنعت گردشگری به گفته کارشناسان به عنوان صادرات نامرئی شناخته شده و اقبال قابل توجهی را با خود همراه ساخته است.

بوکان در حوزه جنوبی آب‌ریز دریاچه ارومیه با داشتن جاذبه‌ها و ظرفیت‌های فراوان تاریخی و طبیعی یکی از شهرهای مستعد منطقه در زمینه جذب گردشگر و توسعه صنعت گردشگری است که می‌تواند با برنامه ریزی دقیق این مهم را در آن اجرایی کرد.

متاسفانه بوکان با دارا بودن ده‌ها اثر برتر تاریخی و همچنین طبیعی به علت نبود زیرساخت‌های این صنعت مهم مغفول مانده و  جای در میان انتخاب گردشگران ندارد.

هر ساله با نزدیک شدن به فصل بهار و تعطیلات نوروزی شهرهای اطراف و همجوار بوکان میزبان هزاران مهمان و گردشگر از دیگر نقاط کشور هستند اما بوکان به علت نبود زیرساخت‌های گردشگری و همچنین ضعف در معرفی مکان‌های گردشگری، با کمترین میزان گردشگر رو به رو است.

بی تردید با تغییر رویکرد فعلی در حوزه گردشگری بوکان و توجه به ساخت و گسترش زیر ساخت ها بوکان  می‌تواند به  یکی از قطب های اصلی این صنعت مهم و پول‌ساز در منطقه تبدیل شود.

در همین رابطه لقمان خسروپور روز یکشنبه در جلسه ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی بوکان، اظهار داشت: این شهرستان با برنامه ریزی مدون و منسجم می تواند حرف‌های زیادی در صنعت گردشگری آذربایجان غربی داشته باشد ولی چون هنوز زیرساخت های آن فراهم نشده،‌ نتوانسته است در این صنعت مهم نقش پررنگی ایفا کند.

وی با تاکید بر اینکه مسوولان با برنامه ریزی و آینده نگری باید این ظرفیت های بالقوه را نمایان سازند، ادامه داد: در چند سال اخیر اقدامات خوبی در بوکان با کمک بخش خصوصی و دولتی آغاز شده است که اگر این اقدامات به نتیجه برسد، می توان در جذب گردشگر موفق عمل کرد.

وی احداث موزه، موزه مفاخر، قلعه سردار و مجتمع های سرمایه گذاری بخش خصوصی و همچنین طرح های سرمایه گذاری شهرداری، احداث بوستان مسافر و ایجاد کمپ های گردشگری را از طرح های مهم این شهرستان عنوان کرد و گفت: با اجرای این برنامه ها قطعا حوزه گردشگری در این شهرستان متحول می شود.

معاون فرماندار بوکان اظهار داشت: امروز علاوه بر ظرفیت مناطق شهری در مناطق روستایی نیز جاذبه های بکر طبیعی وجود دارد که باید معرفی شده و امکانات اولیه برای استفاده از آنها احداث شود.

خسروپور گفت: سد شهید کاظمی، روستای کانی کوزله، روستای ساروقامیش، منطقه قشلاق، تالاب قره‌گل، سد خراسانه و ده‌ها منطقه دیگر در این شهرستان وجود دارد که باید از ظرفیت های بخش خصوصی و دولتی کمک گرفته شود تا این مناطق بتوانند در مسیر توسعه گردشگری قرار گیرند.

وی ادامه داد: بوکان هم اکنون با 2 اثر ملی و ثبت شده یکی از مناطق بکر برای گردشگران به حساب می اید که در صورت تقویت زیر ساخت ها می تواند نقش بسیار مهمی در رفع بیکاری، توسعه اقتصاد و ... داشته باشد.

انتهای پیام

ارسال نظرات