در گفتگوی بسیج با یک استاد اقتصاد دانشگاه مطرح شد

باید ها و نبایدهای نفتی پسا تحریم

این استاد دانشگاه گفت: در شرایطی که با مدیریت ناصحیح، قیمت نفت کاهش یافته نباید دولت از فروش نفت به میزان بالا رضایت داشته باشد.
کد خبر: ۸۶۲۲۸۴۹
|
۲۸ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۰

علی یونسی اقتصاددان و استاد دانشگاه در گفتگو باخبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، با اشاره براینکه افزایش قیمت نفت در پساتحریم با وجود کاهش قیمت نفتی صرفه اقتصادی ندارد اظهار داشت: از عوامل مهم در پیشبرد اقتصادی،عدم وابستگی دولت به درآمدهای حاصله از نفت است که اقتصاد بدون نفت را در دولت و وزارت نفت نمی بینیم.

وی گفت: در شرایطی که با مدیریت ناصحیح، قیمت نفت کاهش یافته نباید دولت از فروش نفت به میزان بالا رضایت داشته باشد.

وی با بیان اینکه افرادی در وزارتخانه مهم نفتی تصدی امور را بر عهده بگیرند که از جوهره ملی، دینی مورد نیاز برخوردار باشند افزود: انگیزه استقلال اقتصادی موجب رشد اقتصادی در بلند مدت است تا با روحیه‎ای انقلابی و پایبندی به شعائر اسلامی در راستای بیانات رهبری و حقوق ملت گام بردارند.

این استاد دانشگاه در ادامه تاکید: در شرایط پساتحریم ناتوانی، ضعف علمی، مدیریت ناکارآمد و افراد بی کفایت شرایط خطرسازی برای حوزه نفت و انرژی ایجاد  می کند این انتظارمی رود دولت افرادی چون آقای زنگنه که امتحان بدی را در عدم حفظ از صیانت ملی داشته  از سمت وزارت بردارد تا پرونده های کرسنت تکرار نشود.

یونسی در خاتمه اشاره کرد: وقتی مدیران و وزرایی اقدام به کارتل اقتصادی خانوادگی می کنند که منجر به سوء گیری متضاد در اهداف انقلابی می شود و بر خسارات ملی افزوده می شود پس روشن است برجام بهانه ای بیش دولت برای ملت نخواهد بود.

ارسال نظرات