مدیر جهاد کشاورزی نیر:

کشت آزمایشی موسیر در شهرستان نیر

مدیر جهاد کشاورزی نیر از کشت آزمایشی موسیر در این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۸۷۶۷۶۸۳
|
۰۵ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۳

به گزارش خبرگزاری بسیج از نیر به نقل از نیریمیز، مدیر جهاد کشاورزی نیر از اجرای طرح پایلوت کشت موسیر در سطح یکصد متر مربع و با مصرف سی کیلوگرم بذر برای اولین در شهرستان نیر خبر داد.

ناصری افزود: در راستای تغییر الگوی کشت و افزایش درآمد کشاورزان منطقه، این مدیریت در نظر دارد طی سال زراعی آتی نسبت به ترویج کشت گیاهان داروئی و محصولات جالیزی اقدام کند طرح کشت موسیر در سطح ده شهرستان استان بصورت آزمایشی در حال اجرا است.

وی افزود: کشت الگویی گیاه دارویی موسیر با هدف توسعه و ترویج کشت های جایگزین و مقابله با بحران کم آبی و افزایش بهره وری از اراضی کشاورزی در سال زراعی جاری اجرا می شود.

مدیر جهاد کشاورزی نیر گفت: کشت و کار موسیر با توجه به قیمت بالایی که دارد مقرون به صرفه بوده و می تواند در صورت موفقیت آمیز بودن تحول مهمی در ایجاد اشتغال و افزایش درآمد سرانه کشاورزان ایجاد کند.

موسیر جزء خانواده ی سیر و پیاز است، اما فاقد بوی سولفوریک قوی و بخارات آزاردهنده می باشد.برگ های آن دراز و میان تهی و گل هایش به رنگ سرخ یا بنفش است. پیاز آن در مناطق کوهستانی می روید که از آن ترشی درست می کنند.

متخصصان تغذیه معتقد هستند وجود موسیر در غذاها موجب تقویت معده می شود و همچنین عمل هضم را آسان می کند.

موسیر سرشار از ویتامین C، پتاسیم، فیبر، اسید فولیک، کلسیم و آهن است و خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت - خوبی از پروتئین محسوب می شود، بنابراین یک سبزی مفید برای سبزی خواران است.

موسیر دارای ترکیبات سولفوری مانند آلیل پروپیل دی سولفید و فلاوونوئیدهایی از قبیل کوئرستین است. بررسی ها نشان داده اند افرادی که به میزان زیادی از فلاوونوئیدها مصرف می کنند، شانس پیشرفت سرطان، بیماری های قلبی و دیابت در آن ها کاهش می یابد. از دیگر خواص فلاوونوئیدها، اثرات آنتی باکتریال آن ها می باشد. همچنین این مواد، دارای خواص ضد التهابی، ضد ویروسی و ضد آلرژی هستند.

ارسال نظرات