به گزارش خبرگزاری بسیج از سمنان، پدیده جهانی شدن و افزایش مسافرت ها و توسعه گردشگری و همچنین افزایش مصرف غذا در خارج از منزل در جوامع مختلف بیماریهای منتقله از راه غذا را به عنوان یک مشکل بهداشتی جهانی مطرح کرده است.
در این راستا کارشناسان واحد پیشگیری و مبارزه با بیمارهای مرکز بهداشت سمنان با حضور در ایستگاه راه آهن سمنان اقدام به آموزش چهره به چهره بیماریهای منتقله از راه آب و مواد غذایی بارویکرد التور نمودند.
گفتنی است: بیماریهای ناشی از مصرف غذا یا آب آلوده، یکی از شایعترین مشکلاتی است که مسافران را مبتلا میکند. که با اتخاذ راهکارهای احتیاطی زیر، میتوان خطر این بیماریها را کاهش داد:
- دستان خود را پس از استفاده از توالت و قبل از مصرف غذا بشویید.
- از مصرف غذایی که در جای گرم نگه داشته شده است، خودداری کنید.
- از خوردن سبزیجات خام، سالاد، صدف یا بستنی پرهیز کنید.
- تمام میوهها را پوست کنده میل کنید.
- اگر در مورد بیخطر بودن آب آشامیدنی، ذرهای شک دارید، آب را بجوشانید یا آن را با قرصهای گندزدا استریلیزه کنید و یا از آبهای آشامیدنی که در بطریهای در بسته عرضه میشوند، استفاده کنید.