سید ساجد یعقوبی
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبيل:
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبيل: بسيج به معناي واقعي داشتن روحيه جهادی و انقلابي و عمل كردن بدور از شعار است و لازم است به مناسبت هفته بسيج اقشار دانشور از ظرفيتهاي خود استفاده كرده و برنامه هاي علمي مناسبي با همكاري سازمان هاي مربوطه برگزار نمايند.
کد خبر: ۸۹۴۸۹۸۷
|
۲۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۱

روحيه جهادي و انقلابي مهمترين ركن انتخاب برگزيدگان جشنواره جهادگران علم و فناوري

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبيل در جلسه شوراي جهاد علمي كه با حضور مسئولين اقشار دانشور بسيج برگزار شد، منتخبان جشنواره جهادگران علم و فناوري را الگوي مهم براي جامعه عنوان كرد و گفت: روحيه انقلابي و جهادي و نقش آفريني در پيشرفت جامعه معيارهاي مهم براي منتخبان جشنواره جهادگران علم و فناوري استان اردبيل است.

به گزارش خبرگزاري علم و فناوري از اردبيل؛ سردار جليل بابازاده با تاكيد بر اينكه منتخبان الگوي جامعه هستند، تصريح كرد: اقشار دانشور بايد در انتخاب برگزيدگان بسيار دقت كنند و افرادي را انتخاب كنند كه واقعاً توانسته اند براي جامعه مفيد واقع شوند و در پيشرفت كشور نقش آفريني كنند و علاوه بر مركز استان نخبگان شهرستان ها هم شناسايي شود و از بين انها افراد واجد شرايط تقدير شوند.

وي انقلابي، مكتبي و انضباطي بودن را سه ركن مهم در انتخاب برگزيدگان اقشار دانشور معرفي كرد و گفت: تعهد و تخصص در كنار روحيه جهادي مي تواند در پيشرفت جامعه موثر واقع شود و در انتخاب برگزيدگان به فرمايشات مقام معظم رهبري هم توجه شود.

سردار بابازاده افزود: صرفاً بالا بودن مقالات و رتبه علمي در دانشگاه نشانگر اصلح بودن شخص نيست بلكه موثر بودن در جامعه و حل مشكلي از مشكلات كشور بايد ملاك اصلي قرار بگيرد.

وي اظهار كرد: جهت هم افزايي و انعكاس بخش خبري لازم است كه هماهنگي هاي لازم بين معاونت فرهنگي، روابط عمومي و قرارگاه فضاي مجازي و رسانه انجام بگيرد تا قبل از جشنواره اطلاع رساني مناسب از اجراي اين برنامه براي حضور جامعه هدف انجام گيرد و بعد از اتمام جشنواره هم دستاوردهاي اين برنامه به اطلاع عموم مردم برسد.

سردار بابازاده نقش علم را در پيشرفت جامعه بسيار مهم دانست و گفت: بايد در اين خصوص فرهنگ سازي شود و جرقه اي در ذهن مسئولان براي تلاش بيشتر ايجاد گردد.

وي با بيان اينكه بايد آسيبها و فرصتهاي جشنواره سال قبل به صورت دقيق بررسي شود، گفت: بازديد مسئولان از نمايشگاه در حين برگزاري جشنواره انجام گيرد، زيرا بعد از جشنواره به علت ازدحام بيشتر دستاوردهاي اين قشر مهم و تاثيرگذار در جامعه به طور كامل معرفي نمي شود.

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان با تاكيد بر اينكه توجه به محتوا بسيار ضرورت دارد، اظهار كرد: در اجراي جشنواره صرفاً كارها قائم به شخص خاصي نباشد و كليه برنامه هاي اجرايي جشنواره توسط نخبگان و مخترعان و نيروهاي بسيجي انجام گيرد.

سردار بابازاده اذعان داشت: بسيج به معناي واقعي داشتن روحيه جهادي و انقلابي و عمل كردن بدور از شعار است و لازم است به مناسبت هفته بسيج اقشار دانشور از ظرفيتهاي خود استفاده كرده و برنامه هاي علمي مناسبي با همكاري سازمان هاي مربوطه برگزار نمايند.

در ادامه نشست مسئول سازمان بسيج علمي، پژوهشي و فناوري استان اظهار كرد: يكي از اهداف مهم پيشرفت برنامه هاي علمي اقشار دانشور است و به مناسبت هفته بسيج جشنواره جهادگران علم و فناوري كه يكي از برنامه هاي اولويت دار است برگزار مي شود و يكي از محورهاي آن تقدير از اقشار دانشور بسيج است كه اقشار براساس رزومه اعضاي خود يك نفر را انتخاب كنند، البته براساس جامعه هدف در برخي از اقشار دو نفر به عنوان منتخب مورد تقدير قرار مي گيرند.

فاضل احدي گفت: در كنار اين جشنواره نمايشگاهي از دستاوردهاي مخترعان برگزار مي شود كه متقاضيان زيادي دارد و اقشار دانشور در صورت تمايل مي توانند در اين نمايشگاه شركت كنند و به شركت كنندگان در جشنواره جهت ارج نهادن به انها گواهي حضور با امضاي بنياد نخبگان استان و سازمان بسيج علمي و پژوهشي اعطا مي شود.

وي با بيان اينكه تقدير از خانواده شهدا بخش ديگري از برنامه است، تصريح كرد: در اين جشنواره كه مقامات عالي استاني و كشوري حضور مي يابند، دستگاه جمع اوري غلات كه با حمايتهاي بسيج علمي و پژوهشي و يك سرمايه گذار جانباز ساخته شده است، رونمايي مي شود كه از اين سرمايه گذار كه به نخبه اعتماد كرده و جهت ساخت محصول مخترع سرمايه گذاري كرده است ، تقدير به عمل مي آيد.

احدي در رابطه با اهداف جشنواره گفت: بررسي و آسيب شناسي اقتصاد دانش بنيان، دلايل كاهش رشد علمي كشور و ارائه راهكار با توجه به ظرفيتهاي بسيج، مورد كاوي يك جهادگر علمي با هدف الگوسازي و رويكرد وقف علم در استان از اهداف مهم جشنواره مي باشد.

وي افزود: وقف علم در استان براي اولين بار مطرح شده است و گروهي با عنوان ياران وقف علم از اعضاي بسيج علمي جهت ترويج اين فرهنگ مهم شروع به فعاليت كرده اند تا مردم فقط موقوفات را صرفاً در زمين و اراضي ندانند، بلكه اشخاص صاحب علم با وقف علم و دانش خود و سرمايه گذاران با ايجاد مراكز علمي و پژوهشي مي توانند نقش مهمي در پيشرفت استان داشته باشند.

مسئول سازمان بسيج علمي، پژوهشي و فناوري استان با تاكيد بر اينكه محوريت اصلي جشنواره جهادگران امسال كارآفريني براساس ظرفيتهاي بومي استان است، اذعان داشت: در جشنواره سال گذشته جهت فرهنگ سازي براي حفظ محيط زيست پاكتهاي كاغذي به جاي كيسه هاي پلاستكي مورد استفاده قرار گرفت و در جشنواره امسال هم رويكرد جديدي در نظر گرفته شده است.

ارسال نظرات