حجت الاسلام دشتی:

امام خمینی(ره) ترکیب بین حماسه و عرفان بود

جانشین مسوول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام علی بن ابی طالب علیه السلام استان قم گفت: امام راحل ترکیب بین حماسه و عرفان بود، هیچکدام از انقلابیون دهه ۴۰ و ۵۰ علم، دانش، معنویت و قدرت مدیریت اجتماعی امام خمینی(ره) را نداشتند.
کد خبر: ۹۵۱۷۷۲۲
|
۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۸

امام خمینی(ره) ترکیب بین حماسه و عرفان بود

به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین دشتی در آیینی به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی رحمه‌الله و قیام تاریخی ۱۵ خرداد، عنوان کرد: برخی از شخصیت‌های جریان ساز تاریخ فقط یک انسان به مثابه سایر افراد نیستند، افرادی چون امام راحل و سردار سلیمانی دارای مکتب منحصر به خود بوده و تاریخ ساز‌ و الهام‌بخش در سطح ملی و منطقه‌ای هستند.

حجت‌الاسلام دشتی با بیان اینکه امام راحل یک جریان و خط نجات بخش را در جهان معاصر پایه‌ریزی کرد، گفت: شخصیت امام خمینی رحمه‌الله جریان ساز و زنده است و نباید اجازه بدهیم که دست تحریف، امام راحل را بر خلاف آن چیزی که بود تفسیر کنند.

وی با بیان اینکه در سطح داخلی برخی جریانات و گروه های سیاسی بر اساس منش و سیره خود، امام خمینی رحمه‌الله را طبق خواسته‌های خود تفسیر و معرفی می کنند، تاکید کرد: در جنگ شناختی و روایت ها امام راحل باید همانگونه که بود به نسل جدید معرفی شود.

جانشین مسوول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام علی بن ابی طالب علیه السلام استان قم با اشاره به شخصیت اخلاقی و معنوی کم‌نظیر امام خمینی رحمه‌الله، خاطرنشان ساخت: یکی از دلایل و عوامل مهم در همه‌گیر شدن نهضت امام راحل و انقلاب اسلامی، عمق ایمان، معنویت و شخصیت اخلاقی ایشان بود.

حجت‌الاسلام دشتی ادامه داد: امام خمینی رحمه‌الله از نظر سطح علمی، عرفان، اخلاقی، معنوی و مدیریتی برجستگی‌های خاصی نسبت به سایر فقها و علمای حوزه علمیه قم داشت.

وی اضافه کرد: امام خمینی رحمه‌الله، علم، اخلاق، عرفان و فلسفه را با روح انقلابی‌گری و احیای دین خدا ترکیب کرده بود و حاضر بود در این مسیر هزینه‌ بدهد، این همان روحیه خاص و ویژه‌ای بود که امام راحل داشت.

جانشین مسوول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام علی بن ابی طالب علیه السلام استان قم گفت: امام راحل ترکیب بین حماسه و عرفان بود، هیچکدام از انقلابیون دهه ۴۰ و ۵۰ علم، دانش و معنویت امام راحل را نداشتند.

وی ادامه داد: آیت الله مطهری در بازگشت از سفر فرانسه و دیدار با امام در پاسخ به دوستانش که از او پرسیدند چه دیدی؟ گفت: چهار «آمن» در امام دیدم: آمن به هدف، آمن بسبیله، آمن بقوله و آمن بربه.

وی عنوان کرد: شهید مطهری در یکی از خاطرات خود آورده است: در یک جلسه خصوصی، ایشان به من گفت: «فلانی! این ما نیستیم که چنین می‌کنیم. من دست خدا را به وضوح حس می‌کنم.» ، آدمی که دست خدا و عنایت خدا را حس می‌کند و در راه خدا قدم برمی‌دارد، خدا هم به مصداق (ان تنصروا الله ینصرکم) بر نصرت او اضافه می‌کند.

حجت‌الاسلام دشتی با تاکید بر اینکه منطق مقاومت و استقامت را تمام خمینی رحمه‌الله به ما آموخت، گفت: امام راحل از عمق جان باور داشت ملتی که در راه خدا گام بردارد، پیروز می‌شود.

وی ادامه داد: منطق مقاومت و ایستادگی هزینه‌هایی مانند تحریم‌ و فشار‌های خارجی را بدنبال دارد اما اگر ملتی در این راه مقاومت بخرج دهد، به قله عزت و سربلندی می رسد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار