خبرهای داغ:

فریضه امر به معروف تعلیمی نیست / تذکر آمران تأثیرگذاری بیشتری دارد

رئیس ستاد اقامه نماز استان کرمانشاه با بیان اینکه فریضه امر به معروف تعلیمی نیست، گفت: تذکر و یادآوری آمران تأثیرگذاری بیشتری دارد.
کد خبر: ۸۵۳۵۱۹۶
|
۱۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۶

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، حجت‌الاسلام علی مولوی پیش از ظهر امروز در کارگاه آمران به معروف که با حضور روسای شورای امر به معروف و نهی از منکر دستگاه‌های اجرایی استان کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: شیوه انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر به‌شکل تعلیمی نیست، بلکه جنبه یادآوری و تذکر دارد.

رئیس ستاد اقامه نماز استان کرمانشاه با بیان اینکه در بسیاری از آیات و روایات قرآنی انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر بسیار سفارش شده است، گفت: آمران به معروف و ناهیان از منکر جایگاه ویژه‌ای نزد پروردگار متعال دارند.

وی تصریح کرد: ماه مبارک رمضان فرصتی برای خودسازی انسان‌ها و انجام هرچه بهتر امر به معروف و نهی از منکر است و اوج معنویات الهی در این ماه پرخیر و برکت قرار دارد.

به گفته مولوی، مقام معظم رهبری نیز در این ایام پرخیر و برکت در فرمایشات خودشان رمضان را قطعه‌ای از بهشت معرفی می‌کنند که بالاترین ماه‌ها نزد خداوند متعال است و اعمال نیکو در این ماه پاداش الهی دوچندان خواهد بود.

این مسئول خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم(ص) بر انجام اعمال مستحب در دهه آخر ماه مبارک رمضان تأکید فراوان داشتند و گرفتن روزه در ماه گرم سال را جهاد در راه خداوند متعال عنوان کرده‌اند.

رئیس ستاد اقامه نماز استان کرمانشاه با اشاره به اینکه روزه گرفتن در گذشته‌های دور نیز در تمام ادیان الهی وجود داشته است، گفت: ایجاد یک جامعه تقوایی و خودسازی افراد در این ماه از جمله دلایل واجب کردن روزه از سوی خداوند سبحان در ماه مبارک رمضان است.

وی یادآور شد: تمام اعضاء و جوارح انسان باید در این ماه روزه باشد و کنترل زبان که می‌توان با آن 40 تا 60 گناه را مرتکب شد در این ماه کاملا در اختیار انسان‌ها قرار می‌گیرد.

مولوی با بیان اینکه ترک امر به معروف و نهی از منکر از سوی مؤمنان و افراد صالح در جامعه اسلامی بی‌تفاوتی در جامعه را ترویج می‌دهد، افزود: دین اسلام آمران به معروف و ناهیان از منکر را بهترین امت اسلامی عنوان می‌کند.

به گفته این مسئول، امر به معروف و نهی از منکر یک اقدام فرهنگی بوده که در مدت‌زمان طولانی ثمره مفید خواهد داشت و این فریضه الهی زمینه‌ساز اجرای فرهنگ اسلامی در جامعه است.

رئیس ستاد اقامه نماز استان کرمانشاه ادامه داد: معروف آن دسته از اعمال صحیح انسانهاست که با فطرت الهی آشنایی دارد و منکرات رفتارهای زشت و ناپسندی هستند که هیچ‌گونه ارتباطی با فطرت الهی نداشته و مؤمنان از انجام آنها نهی شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه تمام اوامر و نواهی الهی مبتنی بر اصول مسلم هستند، یادآور شد: امر به معروف و نهی از منکر مهمترین اصل در دین اسلام محسوب می‌شود.

مولوی افزود: طبق فرمایش امام علی‌(ع)، چنانچه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ترک شود افراد ناباب عنان حکومت را در دست می‌گیرند و در آن صورت است که دعاهای مؤمنان به درگاه الهی مستجاب نخواهد شد.

این مسئول با بیان اینکه مباحث امر به معروف و نهی از منکر در جامعه باید جنبه محتوایی داشته باشد، گفت: در این صورت می‌تواند انتظار نتیجه مطلوب و رضایت‌بخش را از انجام این فریضه الهی داشت.

رئیس ستاد اقامه نماز استان کرمانشاه با اشاره به اینکه شیوه امر به معروف و نهی از منکر در برخورد با مخاطبان متفاوت خواهد بود، گفت: آمر به معروف و ناهی از منکر باید تمام جوانب کار را در نظر بگیرد.

به گفته وی، انجام امر به معروف و نهی از منکر در ایام ماه مبارک رمضان می‌تواند تأثیر عمیقی بر مخاطب و شخص گناه‌کار داشته باشد و در عمق جان او نفوذ پیدا می‌کند.

ارسال نظرات