خبرهای داغ:
یادداشت؛ شهریار نعمت

مدافعان حريم امنيت، امروز تلاش مي‌كنند تا زهر تروريسم در دمشق و حلب گرفته شود

پس از اتفاقات تلخ کشور سوريه در ماه‌هاي نخست سال ۱۳۹۳ بود كه تروريست‌هاي داعش برخي از استان‌هاي عراق را به اشغال خود درآوردند و به سمت شهرهاي مرزي ايران پيشروي كردند ...
کد خبر: ۸۷۲۹۱۱۵
|
۲۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۷
به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، پس از اتفاقات تلخ کشور سوريه در ماه‌هاي نخست سال ۱۳۹۳ بود كه تروريست‌هاي داعش برخي از استان‌هاي عراق را به اشغال خود درآوردند و به سمت شهرهاي مرزي ايران پيشروي كردند. تروریست‌ها در این مقطع تا فاصلۀ ۴۰ كيلومتري مرزهاي جمهوري اسلامي ايران پیشروی کردند و ميل و رغبت آن‌ها براي اِشغال برخی مناطق مرزی کشور بسيار زياد بود امّا سد محكم اقتدار در مقابل آن‌ها چنان خودنمايي كرد كه ريسك انجام چنين حماقتي را نپذيرفتند.
 
شهریار نعمت کارشناس امور دفاعی و استراتژیک طی یادداشتی نوشت: بیش از ۵ سال است كه کشور سوريه شاهد اتفاقات ناخوشايندي است و حضور نيروهاي تروريستي در اين كشور نه تنها به ضرر مردم آن سرزمين بوده بلكه امنیت ساير كشورهاي منطقه را نیز به خطر انداخته است. پس از اتفاقات تلخ کشور سوريه در ماه‌هاي نخست سال ۱۳۹۳ بود كه تروريست‌هاي داعش برخي از استان‌هاي عراق را به اشغال خود درآوردند و به سمت شهرهاي مرزي ايران پيشروي كردند. تروریست‌ها در این مقطع تا فاصلۀ ۴۰ كيلومتري مرزهاي جمهوري اسلامي ايران پیشروی کردند و ميل و رغبت آن‌ها براي اِشغال برخی مناطق مرزی کشور بسيار زياد بود امّا سد محكم اقتدار در مقابل آن‌ها چنان خودنمايي كرد كه ريسك انجام چنين حماقتي را نپذيرفتند.
 
بعد از گسترده شدن حملات تروريست‌هاي وابسته به نظام سلطه به مرزهاي ايران اهمیت حضور مستشاران ايراني در سرزمين سوريه و عراق بيش از پیش اهمیت پیدا کرد. درحالی‌که پیش از آن، حضور نيروهاي نظامي كشورمان به عنوان مستشاران ارتش دولت مركزي سوريه با فضا‌سازي‌هاي رواني جريان غرب‌گراي داخلي و رسانه‌هاي وابسته به كشورهاي بيگانه، براي افكار عمومي داخلي زير سؤال مي‌رفت به ناگاه اقدامات آن‌ها در جهت «تخطئه حضور ايران در سوريه و عراق» به بن‌بست رسيد و افکار عمومی داخل کشور با توجه به احتمال تهديد مرزهاي ايران توسط تروريست‌ها، به ضرورت حضور مستشاری ايران در خاك اين دو کشور رسيد.
 
حضور مستشاران ايراني كه از آن‌ها به عنوان مدافعان حرم ياد مي‌شود، قبل از هر چيز دفاع از باورها و ارزش‌هایي بود كه شيعيان سال‌هاست براي آن خون‌ها داده و هزينه‌ها كرده‌اند و دفاع از حرم حضرت زينب(سلام‌الله علیها) از مصاديق آن است.

 

index.jpg

شهید مدافع حرم مهدی نوروزی ملقب به شیر سامرا

 
يكي ديگر از دستاوردهاي حضور مستقيم ايران در صحنۀ نبرد سوريه، تبارشناسي و جريان شناسي از گروه‌هاي تروريستي، اجزا و نيروهاي تشکیل‌دهنده آن و چگونگي انجام عمليات‌هاي انتحاري و تروريستي نيروهاي تروريست بود.  شناخت دقيق و اِشراف كامل نسبت به اقدامات و شيوۀ جنگ گروه‌هاي تروريستي، اطلاعات مناسبي را براي نيروهاي اطلاعاتي و امنيتي ايران مهيا كرده كه مي‌توانند آن را در حفاظت از حريم ايران و جلوگيري از نفوذ تروريست‌ها به خاك كشور به كار گيرند.
 

نبايد ناديده گرفت كه هدف اصلي نظام سلطه، «ايران» است و براي رسيدن به چنين هدفي از هرگونه آشوب و هرج و مرجي در مرزها و حتي داخل ايران استقبال مي‌كنند و در چنين مواقعي حمايت‌هاي مالي هنگفتي نيز انجام مي‌دهند، بنابراين شناخت اهداف و نوع فعاليت‌هاي گروه‌هاي تروريستي وابسته به آن‌ها بسيار مهم است، آن هم در شرايطي كه ترغيب تروريست‌هاي بين‌المللي در عراق و سوريه به سوي ايران در دستور كار غرب است. حال سؤال اساسي اين است كه چگونه مي‌شود در سرزمین یک كشور خارجی از خاك ايران دفاع كرد؟
 

پاسخ به اين سؤال زماني مشخص مي‌شود كه به نيت تروريست‌هاي تكفيري در كشورهاي همسايه ايران پي برد. تروريست‌هاي تكفيري، شيعيان را دشمنان اصلي خود مي‌دانند و ايران نيز به عنوان مركز شيعيان جهان شناخته مي‌شود. حمله به آن و آسيب‌پذير كردن آن جزو آرمان‌هاي اصلی تروريست‌های سلفی- تکفیری محسوب می‌شود. زماني كه مجال انجام عمليات تروريستي مهيا شود، آن‌ها در پياده‌سازي آن درنگ نخواهند كرد، به همين دليل خون‌هاي مدافعين حرمي كه در سوريه و عراق ريخته مي‌شود بهاي سنگين امنيت باثبات ايران اسلامي است؛ كساني كه در سوريه شهيد مي‌شوند تا در داخل ايران مردم با آسايش خاطر و در امنیت کامل زندگي کنند. در چنين شرايطي است كه مي‌توان معناي واقعي ايثار و فداكاري را درك كرد و به صحت اين موضوع پي برد كه فرهنگ شهادت، ايثارگري و جوانمردي در اعصار تاريخي ايران ريشه دوانيده و دلاوري‌ها و سلحشوري‌هاي امروز مدافعان حريم امنيت ملّي، خاك سرزميني ما را امن‌تر از هر زمان ديگري كرده است.  
 

درست در همين نقطه از تاريخ است كه مي‌توان به واسطۀ فداكاري‌هاي مدافعان حريم امنيت ملّي، به معناي ايثار و فداكاري رسيد. مردان ديروز كه طي هشت سال دفاع مقدس از امنيت مرزهاي كشور دفاع كردند اراده و باور خود را به مدافعان حرم انتقال داده‌اند تا در جوار اهل‌بیت(علیهم السلام) جان خود را تقدیم کنند و آرامش و امنيت و ثبات را براي هموطنانشان در داخل ايران به ارمغان بياورند. مدافعان حريم امنيت، امروز تلاش مي‌كنند تا زهر تروريسم در دمشق و حلب گرفته شود تا به ايراني‌ها آسيبي نرسد. پس ادب شکرگزاری این نعمت بزرگ ایجاب می‌کند كه پيكر شهداي مدافع حرم با حضور حداکثری تشییع شود و راه و طریق مقدس آنان الگوی تربیتی توسط مادران و خانواده‌ها برای تربیت جوانان آینده این سرزمین قرار گیرد. 
ارسال نظرات