در جاده سبز انقلاب، همراه با خون سرخ شهدا؛

ایستگاه هفتم؛ شهید قربانعلی قربانی

دهه فجر اوج شکوه ملتی است که مردان و زنان ایران اسلامی از کوچک و بزرگ، پیر و جوان در تبلور آن پا به پای هم آمدند و همراه و همدل با گذر از فراز و نشیب های روزگار در برابر طاغوت ایستادند.
کد خبر: ۸۸۱۹۷۱۸
|
۱۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۳

مردمی که با صلابت خود کوه ها را به رشک واداشته و با لبیک به پیر مرادشان به جهانیان ثابت کردند که با نثار جان خویش پایبند همه ارزش های اسلامی و انقلابی هستند که امام خمینی(ره) آن را به تاسی از فرهنگ عاشورا به امت خویش آموخت که هرگز زیر لوای جور و ستم سرخم نكنند.

خبرگزاری بسیج به بهانه گرامیداشت یاد و خاطره این دلاور مردان و شيرزنان ایرانی، در وسع خود در این ماه برگی از تقویم زندگی شهدا را ورق می زند که در اعتلای انقلاب اسلامی با نثار خون خود، حیات دوباره به تاریخ پر افتخارمان بخشیدند.

شهید قربانعلی قربانی سال 1327 در روستای توپچی شبستر به دنیا آمد و کودکی اش را مانند همه کودکان روستایی در کنار پدر و در باغات بادام و مزارع سپری و دوران ابتدایی را تا پایه سوم همراه با قرآنی که از پدر می آموخت، به پایان برد.

وی با وجودی که علاقه ای به مدرسه داشت از ادامه تحصیل به خاطر پافشاری پدرش در خصوص دروس حوزوی قم بازماند و به کار کشاورزی کنار پدر پرداخت ولی پس از چند سال که همچنان پدرش به عقیده خود مصصم بود برای تحصیل همراه پدر و برادرش راهی قم شد اما در میانه راه برادرش فوت کرد و او دوباره به روستا برگشت.

شهید قربانی یک سال پس از آن نیز پدرش را از دست داد و مسئولیت خانواده اش را برعهده گرفت و برای اینکه بتواند از پس مخارج زندگی برآید با راکد شدن کار کشاورزی، فصل سرما را برای کفاشی به تهران رفت و پس از سال ها که به سن سربازی رسید از خدمت به خاطر سرپرستی خانواده معاف و ازدواج کرد.

با گذشت سال ها و رفت و آمد به تهران و حضور در تظاهرات عاقبت 17 شهریور 57 به شهادت رسید و به دور از خانواده در بهشت زهرا به خاک سپرده شد.

رقیه غلامی
 
ارسال نظرات
آخرین اخبار