مسئول بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی:

اعلام آمادگی سپاه روح‌الله برای ساخت 250 واحد مسکونی در مناطق زلزله‌زده/ارسال 143 کانکس به مناطق زلزله زده کرمانشاه

مسئول بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی گفت: سپاه روح‌الله آمادگی خود را برای ساخت 250 واحد مسکونی در استان کرمانشاه اعلام کرده است اما در سیاستگذاری‌ها و واگذاری‌های کلان کشوری این تعداد تقلیل یافت.
کد خبر: ۸۹۹۸۸۸۰
|
۲۰ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۶

به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ سرهنگ پاسدار علی فراهانی مسئول بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی در نشست خبری با اصحاب رسانه درخصوص اقدامات انجام شده در مناطق زلزله زده کرمانشاه توسط بسیج سازندگی استان گفت: 3 هزار واحد مسکونی در اثر زلزله 21 آذرماه کرمانشاه تخریب و خسارات سنگینی در 9 شهرستان 10 شهر و 36 دهستان به وجود آمد.

وی افزود: در سطح ملی از ابتدای وقوع زلزله برنامه سپاه این بود که در مناطق زلزله زده حضور پیدا کرده و اقدامات امدادرسانی را برای مردم منطقه انجام دهد و حتی در بحث آواربرداری نیز کمک کند. خدمات رسانی در ابعاد مختلف شامل جمع‌آوری، ارسال، توزیع، سرکشی از منطقه، دلجویی و دیگر خدمات مورد نیاز، و در نهایت اسکان اضطراری و اسکان موقت را در دستور کار خود قرار داد.

مسئول بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: براساس اعلام دفتر استانداری کرمانشاه تنها 8 هزار کانکس توسط قرارگاه خاتم الانبیاء سپاه تهیه و به مناطق زلزله زده ارسال شد همچنین علاوه بر ان نیز نزدیک به 8 هزار سکوی کانکس هم به صورت بتی در مناطق احداث شد تا کانکس های ثابت بر روی آن قرار گیرد.

سرهنگ پاسدار فراهانی با اشاره به خدمات سپاه روح‌الله در این زمینه گفت: سپاه روح‌الله استان مرکزی از همان ساعات اولیه وقوع زلزله در مناطق زلزله زده حضور پیدا کردیم و سهم خود را در بخش امدادرسانی و خدمات رسانی تحویل گرفتیم.

وی با بیان اینکه خدمات رسانی از صفر تا 100 تعداد 7 روستای دشت ذهاب به سپاه روح‌الله واگذار شد، گفت: استان مرکزی اولین استانی بود که در 19 دی ماه کار اسکان موقت را در مناطق زلزله زده به اتمام رساند و رتبه نخست را در این خدمت رسانی کسب کردیم.

مسئول بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: تعداد 200 نفر از نیروهای پایور و رسمی سپاه روح‌الله در مناطق زلزله زده حضور پیدا کردند و با همراهی گروه‌های جهادی استان اقدام به خدمت رسانی به زلزله‌زدگان روستاهای محوله کردند.

سرهنگ پاسدار فراهانی با اشاره به اسامی روستاهای زلزله زده محوله به سپاه روح‌الله گفت: پیش از استقرار قرارگاه خدمات رسانی سپاه روح‌الله در این روستاها آماری از ساکنان و اهالی ارائه شد که این آمار با آنچه که بعد از استقرار کسب کردیم متفاوت بود.

وی افزود: در ابتدا 130 خانوار آمار با 543 نفر جمعیت ساکنان این روستاها بود که این آمار به 187 خانوار و 721 نفر جمعیت افزایش یافت. تعداد 100 واحد مسکونی خسارت دیده بودند که از این تعداد  85 واحد به شکل کامل تخریب شده بود و مابقی بین 50 تا 60 درصد تخریب شده بودند.

مسئول بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: 143 کانکس با کمک خیرین مردم و مسئولان استان مرکزی تهیه و به شکل رایگان به مناطق زلزله زده حمل و استقرار یافت. 54 سکوی نصب و کانکس ثابت توسط قرارگاه خاتم‌الانبیاء سپاه در منطقه ایجاد شد و در مجموع 197 واحد مسکونی موقت برای زلزله‌زدگان مهیا شد.

سرهنگ پاسدار فراهانی ادامه داد: 80 سرویس بهداشتی در این مناطق تعمیر و ساخته شد. همچنین 20 حمام تعمیر و 42 حمام سیار احداث شد، 2 مسجد نیازمند تعمیر بود که بازسازی شد.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده توسط گروه‌های جهادی سپاه روح‌الله گفت: تلاش کردیم تا انرژی گروه‌های جهادی را برای ساخت اسکان دائم نگه داریم و علی‌رغم تقاضای بسیجیان استان برای اعزام به مناطق زلزله زده، اجازه حضور به آن‌ها را ندادیم تا در بخش اسکان دائم بتوانیم از انرژی آنان بهره بگیریم.

مسئول بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: 9 گروه جهادی از اراک، شازند و ساوه به استعداد 81 نفر به مناطق زلزله زده اعزام شد که 5 گروه از سپاه اراک اعزام شدند و از تاریخ 22 آذرماه تا 22 دی‌ماه حضوری فعال را در منطقه داشتند و در عرصه‌های خدماتی، فرهنگی، درمانی، عمرانی، امدادی و... به زلزله‌زدگان خدمت رسانی داشتند.

سرهنگ پاسدار فراهانی در زمینه جمع‌آوری و توزیع کمک‌های مردمی به مناطق زلزله زده گفت: 70 دستگاه کامیون، 150 دستگاه تریلی، 48 دستگاه وانت، 4 دستگاه لودر، 4 دستگاه بیل مکانیکی، یک دستگاه باب کت، 10 دستگاه کمرشکن و دو نانوایی سیار، 3 دستگاه جرثقیل، 15 دستگاه سواری، 12 دستگاه حمام سیار، 10 دستگاه سرویس بهداشتی، 165 عدد کانکس، 35 تُن آرد، 10 تُن گوشت، 10 تُن خرما، 300 هزار ظروف یک بار مصرف، شیرخشک، روغن، چادر اسکان اضطراری، لوازم بهداشتی، ظروف آشپزی، پیک نیک، کنشرو ماهی، 9 تُن نایلون، فرش و... به مناطق ارسال شد.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در بخش اسکان دائم گفت: سپاه روح‌الله آمادگی خود را برای ساخت 250 واحد مسکونی در استان کرمانشاه اعلام کرده است اما در سیاستگذاری‌ها و واگذاری‌های کلان کشوری این تعداد تقلیل یافت.

مسئول بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: تمام خدماتی که در بخش اسکان دائم مقرر شده تا به زلزله‌زدگان ارائه شود به مددجویان بهزیستی خواهد بود که در دو مرحله این اقدام صورت می‌گیرد.

سرهنگ پاسدار فراهانی با بیان اینکه در مرحله اول از کل 1157 واحد مسکونی که ساخته خواهد شد، 27 واحد سهمیه استان مرکزی است، گفت: ساخت این تعداد واحد مسکونی توسط سپاه روح‌الله در مرحله اسکان دائم در تعداد 10 روستای دهستان خانه شور شهرستان ثلاث باباجانی خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: برای کاهش هزینه‌ها در این بخش برای مددجویان درصدد هستیم که میزان تسهیلات آنان را تا سقف 10 میلیون تومان کاهش دهیم و از ظرفیت گروه‌های جهادی استفاده کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظرات