مسئول سازمان بسیج فرهنگیان کشور گفت: بسیج فرهنگیان برای کمک به نظام تعلیم و تربیت هر کجا که نیاز به نیروی داوطلب فکری، آموزشی و عمرانی است، حضور دارد؛ به عنوان مثال در ایام کرونا حدود ۱۷۰۰ گروه جهادی از معلمان بسیجی شکل گرفت.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: امسال بیش از ۱۰۰ فیلم در جشنواره ثبتنام کردند. میزان استقبال تولیدکنندگان و تهیهکنندگان خارجی بسیار بالا بوده است. در این بخش بیش از ۶۳۰ فیلم به جشنواره رسیده و حوزه جغرافیایی خوبی از کشورها را در برمیگیرد.
مدیرعامل سازمان اقتصادی در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه، مولدسازی اموال راکد بخش دولتی را اولین شرط مهار تورم دانست.
علی خاکی با بیان اینکه بیش از ۵ هزار مقاله به هفدهمین جشنواره علمی پژوهشی فرهنگیان ارسال شده است، گفت: امسال تدبیری اندیشیده ایم که کارهای راه یافته به جشنواره از سطح علمی بالاتری برخوردار باشند.
خصلت جمع گرایانه و مطلوب ایرانیان باعث شده تا نام ایران و ایرانی در سراسر جهان با نام مهربانی شناخته شود. در این بین نیز چه شعرها و سروده ها و متونی تاریخی وجود دارد که بر این ادعا صحه می نهد.
این فرهنگ سازی ها علاوه بر آنکه می تواند مرجعیت نهادها در عرصه اجتماعی را تثبیت کند، می تواند به افزایش سطح فرهنگ عمومی کمک کرده و حتی آن وظایف اصلی را نیز تحت الشعاع قرار دهد.
نمایشگاه مسئلهمحور سازمان اقتصادی کوثر در حالی به کار خود پایان داد که مدیرعامل این سازمان از آغاز به کار سامانهای برای کنترل و تثبیت بازار گفت و نیز چند تیم استارتاپی برتر معرفی و از طرحهای دانشبنیان منتخب در سال جاری هم تقدیر شد.
حمایت از کسب و کارهای نوظهور یکی از وظایف سیستم های پیشران اقتصادی در فضای فعلی است. به خصوص که یکی از عمده ترین خطراتی که جامعه دانش بنیان ها را تهدید می کند ، عدم حمایت از ارزش های نو پدید در این جامعه است.
بخشی از مسئولیت های شبکه بانکی، مسئولیت آنان در قبال فرهنگی سازی و ایفای مسئولیت های اجتماعی فعالین اقتصادی قابل تعریف است.
پوست اندازی نظام بانکی از بانکداری سنتی به سمت بانکداری دیجیتال ، یکی از مهم ترین چالش های قرن برای شبکه بانکی است.