یادواره شهدای رسانه استان بوشهر و غزه در حسینیه عاشقان ثارالله سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر برگزار گردید.
حجت الاسلام حسن مصلح گفت: زنده نگهداشتن یاد شهدا و حفظ آثار آنها و همچنین تجلیل و تکریم خانوادههای شهیدان در واقع پاسداری از اسلام و انقلاب است.
فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر عوامل شکست راهبردهای دشمنان مقابله با انقلاب اسلامی و خنثی شدن نقشه های آنها در مقابله با انقلاب اسلامی مطرح کرد.
فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر گفت: 850 برنامه توسط پایگاه های مقاومت، حوزه های مقاومت، نواحی و اقشار بیستگانه سپاه و رده ها تهیه و تنظیم شده و در این هفته اجرا خواهد شد.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر گفت: ایران در عرصه های نظامی سخت افزار و نرم افزار به خودکفایی و مرجعیت رسیده و این باعث افتخار است.
فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر گفت: ۸۵۰ برنامه توسط پایگاه های مقاومت، حوزه های مقاومت، نواحی و اقشار بیستگانه سپاه و رده ها تهیه و تنظیم شده و در این هفته اجرا خواهد شد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرستان دشتستان در پی محکومیت اقدام تروریستی در حرم مطهر شاهچراغ پیامی صادر کرد.
پیام مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر به مناسبت فرا رسیدن هفدهم مردادماه سالروز شهادت شهید صارمی (ره) و روز خبرنگار
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در تیپ پیاده امام صادق (ع) استان بوشهر گفت: گردان های فاتحین گل سرسبد گلستان بسیج هستند.
سرهنگ یحیایی در جمع پاسداران و بسیجیان ناحیه مقاومت دشتستان گفت: غدیر تک نسخه سعادت و راه نجات بشریت است.
ماریا خویش دوست اظهار داشت: طی یک سال گذشته برای چهار هزار و ۱۰۰ نوزاد غربالگری، بیماریهای کمکاری تیروئید نوزادی و پی کیو انجام گرفته است.
رئیس اداره بندر و دریانوردی کنگان گفت: در دو ماهه ابتدایی امسال، تخلیه و بارگیری در بندر کنگان با رشد 70 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۳۵ هزار و ۶۸۷ تن رسیده است.