مردم جنتآباد شهرستان صالح آباد با همتی جهادی و عشقی سوزان، در کمتر از ۴۵ روز فاز اول طرح توسعه مهدیه شهر را برای میزبانی عزاداران عاشورا به پایان رساندند.
مسئول قرارگاه جهاد تبیین کشور در اجلاسیه شهدای صالحآباد، از خرمشهر و آبادان بهعنوان الگوهای مقاومت در سراسر جهان یاد کرد.
در آستانه سالروز ارتحال حضرت امام خمینی(ره)، نوجوانان دهه نودی شهر صالحآباد با برپایی ایستگاه صلواتی و فضاسازی معنوی، عشق و وفاداری خود را به آرمانهای امام و رهبری نشان دادند.
صالحآباد، پیشتاز جذب قیر یارانهای در خراسان رضوی شهرستان مرزی صالحآباد با جذب هزار و ۵۰۰ تن قیر یارانهای، پس از مشهد رتبه نخست خراسان رضوی را در این زمینه کسب کرد.
در راستای ترویج فرهنگ قرآنی و لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب مبنی برتربیت حافظان قرآنی، کلاس های قرآنی به صورت مستمردرصالح آباددرحال برگزاری است.
همزمان با سالروز آزادی خرمشهر در عملیات غرورآفرین بیت المقدس و با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، شب شعر ایثار و مقاومت در سالن شهید ناجی صالح آباد برگزار شد.
همزمان با گرامیداشت سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر طی مراسمی ۸ سری جهیزیه ویژه نوعروسان کم برخوردار در صالحآباد اهدا شد.
امام جمعه صالح آباد فتح الفتوح انقلاب را تربیت انسان های تراز اسلام دانست و گفت: امروز با تمام افتخاراتی که نیروهای مسلح ما دارند شاید بشود به جرئت گفت موفق ترین نهادهای برخاسته از انقلاب و نظام اسلامی هستند.
به مناسبت اولین سالگرد شهادت شهید والامقام رئیسی، کودکان و نونهالان شهرستان مرزی و کمبرخوردار صالحآباد با شور و اشتیاق مثالزدنی ایستگاه صلواتی برپاکردند.
در ادامه قطعی و جیره بندی ۳ ساعت آب شرب در صالح آباد، اینبار در روزهای گرم بهار مردم این شهرستان ۲۲ ساعت از داشتن آب شرب محروم شدند.
مراسم بزرگداشت شهیدرئیسی و شهدای خدمت با حضور مردم قدرشناس شهرستان در مصلی و مسجدقائم آل محمد(عج) صالحآباد برگزار شد.
دربازدیدیک روزه معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی از مدارس ابتدایی شهرستان، از دو مولفه ساخت مدارس و اصلاح روش های تدریس به عنوان عدالت آموزشی یادشد.