۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
14:05
کد خبر : 8503025
۱۶:۳۷

۱۳۹۳/۱۲/۱۵
در کرمانشاه؛

رقابت‌های تیمی زورخانه‌ای و مرشدی قهرمانی کشور برگزار شد

رقابت‌های تیمی زورخانه‌ای و مرشدی قهرمانی کشور امروز در کرمانشاه برگزار و از پیشکسوتان ورزش زورخانه‌ای استان تجلیل شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه،رقابت‌های تیمی زورخانه‌ای و مرشدی قهرمانی کشور پیش از ظهر امروز در کرمانشاه آغاز شد.

این مسابقات در زورخانه ثارالله سپاه حضرت نبی‌اکرم(ص) کرمانشاه با حضور داورانفدراسیون پهلوانی و زورخانه‌ایو مسئولان استان و در2 رده سنی20 سال و پایین‌تر و پیشکسوتان تا 40 سال برگزار شد
.


هفت باستانی‌کار کرمانشاهی به‌همراه یک ذخیره و مرشد در این مسابقات کههم‌زمان در 32 استان کشور برگزار می‌شود، شرکت دارند.


بر اساس این گزارش، نفرات برتر در این رقابت‌ها برای حضور در لیگ برتر، دسته یک و دسته 2 در سال 94 اعزام خواهند شد.


همچنین در حاشیهبرگزاری این مسابقات، پیشکسوتانی همچون برادران محبی، حامیان و خادمان ورزش باستانی استان مورد تجلیل قرار گرفتند.


رقابت‌های تیمی زورخانه‌ای و مرشدی قهرمانی کشور پیش از ظهر امروز در کرمانشاه آغاز شد.

این مسابقات در زورخانه ثارالله سپاه حضرت نبی‌اکرم(ص) کرمانشاه با حضور داوران فدراسیون پهلوانی و زورخانه‌ای و مسئولان استان و در 2 رده سنی 20 سال و پایین‌تر و پیشکسوتان تا 40 سال برگزار شد.

هفت باستانی‌کار کرمانشاهی به‌همراه یک ذخیره و مرشد در این مسابقات که هم‌زمان در 32 استان کشور برگزار می‌شود، شرکت دارند.

بر اساس این گزارش، نفرات برتر در این رقابت‌ها برای حضور در لیگ برتر، دسته یک و دسته 2 در سال 94 اعزام خواهند شد.

همچنین در حاشیه برگزاری این مسابقات، پیشکسوتانی همچون برادران محبی، حامیان و خادمان ورزش باستانی استان مورد تجلیل قرار گرفتند.

- See more at: http://farsnews.com/newstext.php?nn=13931215000411#sthash.46rm6jWK.dpuf


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید