۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
15:47
کد خبر : 8503333
۱۷:۰۹

۱۳۹۳/۱۲/۱۶
معرفی 8 رییس دانشگاه توسط رییس جمهور

دانشگاه تهران همچنان بدون رییس!

8 تن از روسای دانشگاه‌های کشور با ابلاغ مصوبات شورا توسط رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، منصوب شدند

به گزارش خبرگزاری بسیج، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، 8 تن از روسای دانشگاه‌های کشور با ابلاغ مصوبات شورا توسط رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، منصوب شدند.

مطابق با این ابلاغیه‌ها، طاهر احمدی، به ریاست دانشگاه علوم پزشکی اراک، حمیدرضا خرم خورشید به ریاست دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، محمد علی کی نژاد به ریاست دانشگاه هنر اسلامی تبریز، سید نصرالله محبوبی به ریاست دانشگاه آیت الله بروجردی، ناصر برومند به ریاست دانشگاه جیرفت، خلیل جمشیدی به ریاست دانشگاه زنجان، محمد علی دهقان به ریاست دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان و علی اکبر اختری به ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه منصوب شدند.

گفتنی است پس از وعده و وعیدهای مختلف از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص انتخاب رییس جدید دانشگاه تهران، همچنان صندلی ریاست این دانشگاه بزرگ کشور خالی است و بیش از یک سال است این دانشگاه با حکم سرپرستی اداره می شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید