۰۸ / تير / ۱۴۰۴ - 29 June 2025
23:51
کد خبر : 8504024
۱۰:۴۵

۱۳۹۳/۱۲/۱۹
تحلیل گر مسائل استراتژیک در گفتگو با بسیج:

تمرکز غربی ها بر ایران هراسی و شیعه هراسی است




محمد رضا احمدی تحلیگر مسائل استراتژیک در گفتگو با خبرنگارسرویس فرهنگ وهنر خبرگزاری بسیج گفت:ایران حاکمیتی ترکیبی از اسلام وسیاست در الگویی مدرن ارائه و کارآمدی آن را نیز ثابت کرده است به همین دلیل تمرکز غربی ها در اسلام هراسی بر شیعه هراسی و ایران هراسی است.

وی در ادامه اظهار کرد: غربی ها بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی تنها رقیب تمدنی و فرهنگی خودشان را اسلام که پیشینه فرهنگی و تمدنی درخشانی دارد یافتند.

وی در ادامه با بیان اینکه هدف استراتژیک و بلند مدت غربی ها از اسلام هراسی، حذف اسلام سیاسی از صحنه سیاست و مدیریت جهانی است گفت: غربی ها می خواهند اسلامی مانند مسیحیت فعلی که تنها در ذهنیت افراد وکلیسا محدود است بوجود آید.

این تحلیل گر مسائل استراتژیک اضافه کرد: غرب تا به حال از تاکتیک های مختلف برای اسلام هراسی در سطح جهان استفاده کرده که اشغال افغانستان و عراق و استفاده از تروریست های اجاره ای برای هدایت جنگ نیابتی نمونه های بارز آن است.

احمدی در پایان با اشاره به نامه رهبری به جوانان اروپاو امریکای شمالی این نامه را رهیافتی بزرگ برای تمام گروه ها و رسانه ها و... می داند تا اسلام حقیقی را به تمامی جهانیان بشناسند گفت: فعالان و نخبگان فرهنگی باید از این رهیافت استفاده کرده و ندای اسلام واقعی را به تمام جهان برسانند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید