به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خوزستان، سردارسرلشکر صفوی دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا، در همایش امنیت پایدارخوزستان با بیان اینکه امنیت خوزستان یعنی امنیت ایران اظهار داشت: استان خوزستان پس از تهران دومین منطقه حیاتی ایران است امنیت پایدار خوزستان رابطه مستقیمی با امنیت ایران دارد .
وی در ادامه با اشاره به چالشها و آسیب پذیری های استان خوزستان تاکید کرد: عدم توسعه متوازن استان به خاطر هشت سال دفاع مقدس در مقایسه با سایر استان های کشور باعث مهاجرت نخبگان استان و عدم رغبت سرمایه گذاری در خوزستان شده است.
صفوی با اشاره به مشکلات زیست محیطی که شرکت های بزرگ در استان ایجاد کرده اند گفت:پسآب های شرکت توسعه نیشکر به صورت بی رویه در مناطق مرزی می ریزد و تاکنون بالغ برچند هزار هکتار از زمین های شمال خرمشهر را تخریب کرده است و مشکلات متعددی برای مردم منطقه به بار آورده است .
دستیارو مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا به آسیب های سیاسی در خوزستان هم اشاره کرد وگفت: سیاسی کردن پدیده قومیت و قوم گرایی یکی از از آسیب هایی است که گریبان گیراین استان است گروه های معاند نظام الگوهای قوم گرایانه را در خوزستان ترویج و تبلیغ می کنند.
وی ادامه داد: 17 سرویس اطلاعاتی کشورهای عربی و غربی با هدف حمایت از گروهک های تجزیه طلب قومی و با ایجاد تفرقه بین مردم خوزستان فعالیت می کنند که یکی از چالش های اساسی استان محسوب می شود.
صفوی گفت: ناامنی در عراق و احتمال سر ریز شدن مسائل آن به استان خوزستان یکی دیگر ازآسیب پذیری های سیاسی و امنیت خوزستان است.