مسئول سازندگی و کارآمدسازی سازمان بسیج دانشجویی عنوان داشت:

اعزام بیش از 9000 نفر به اردوهای جهادی در ایام نوروز/تهیه سند پیشرفت مناطق محروم باید با جدیت پیگیری شود/نقش آفرینی جهادگران در عرصه اقتصاد مقاومتی

فرهنگ سازی در باب اصلاح الگوی مصرف،نهادینه سازی فرهنگ کار و تلاش،تبلیغ استفاده از کالای داخلی،حرکت به سمت تولید،استفاده بهینه از منابع و ... از جمله مواردی است که در اقتصاد مقاومتی مورد توجه جهادگران است و تمام تلاش ها مبتنی بر نهادینه سازی این فرهنگ در بین مردم این مناطق است.
کد خبر: ۸۵۰۷۳۳۸
|
۱۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۶

به گزارش خبرگزاری بسیج ،سید محمدرضا حسینی مسئول سازندگی و کارآمدسازی سازمان بسیج دانشجویی  از اعزام بیش از 9000 دانشجو به اردوهای جهادی دانشجویی در ایام نوروز امسال خبر داد.

حسینی گفت:طبق پیش بینی هایی که بر اساس برنامه ریزی های قبلی شده است، برآوردها حاکی از اعزام 9000 نفر به مناطق محروم در قالب 250 گروه جهادی است که از دانشگاههای سراسر کشور به این مناطق سفر کرده اند.

مسئول سازندگی و کارآمدسازی سازمان بسیج دانشجویی افزود:طبق مدلی که همکاران ما در معاونت سازندگی و کارآمدسازی سازمان بسیج دانشجویی طراحی کرده اند،نقش آفرینی در عرصه اقتصاد مقاومتی از اهداف اصلی این سفرها در سال جدید می باشد.

وی گفت:بنا به تاکیدات مستمر رهبر معظم انقلاب مبنی بر حرکت کشور به سوی اقتصاد مقاومتی،سعی شده است هدف گذاری این اردوها به سمت این مهم باشد،"یعنی نقش آفرینی در عرصه اقتصاد مقاومتی".

حسینی تصریح کرد:فرهنگ سازی یکی از مولفه های مهمی است که جهادگران در سفرهای جهادی که به مناطق محروم دارند،به آن توجه ویژه ای دارند و بیشترین تمرکز دانشجویان جهادگر تلاش برای نهادینه سازی فرهنگ مبتنی بر اقتصاد مقاومتی در مناطق محروم می باشد.

وی اظهار داشت:فرهنگ سازی در باب اصلاح الگوی مصرف،نهادینه سازی فرهنگ کار و تلاش،تبلیغ استفاده از کالای داخلی،حرکت به سمت تولید،استفاده بهینه از منابع و ... از جمله مواردی است که در اقتصاد مقاومتی مورد توجه جهادگران است و تمام تلاش ها مبتنی بر نهادینه سازی این فرهنگ در بین مردم این مناطق است.

حسینی آموزشهای مربوط به اقتصاد مقاومتی را بعد دیگر تلاش جهادگران در این اردوها دانست و عنوان داشت:در بعد آموزشی عرصه های متعددی مورد توجه دانشجویان جهادگر عزیز می باشد که عرصه مربوط به اقتصاد مقاومتی از جمله مهمترین آنها می باشد،به عنوان نمونه آموزش های مربوط به صنایع دستی که بومی هر منطقه می باشد از جمله برنامه های آموزشی جهادگران است.

مسئول سازندگی و کارآمدسازی سازمان بسیج دانشجویی ادامه داد:در سایر عرصه ها نیز جهادگران فعال می باشند که از آن جمله می توان به مسائل دینی و اعتقادی،اخلاقی،بهداشتی و درمانی و ... اشاره کرد.

وی برنامه آتی این اردوها را حرکت در عرصه مطالبه گری تخصصی دانست و ابراز امیدواری کرد حرکت های جهادی با قوت بیشتر در این عرصه ها ادامه یابد.

همایش متمرکز ملی خط امام از دیگر برنامه های آتی بسیج دانشجویی در عرصه جهاد و خدمت رسانی است که حسینی در اظهارات خود به آن اشاره داشت.وی گفت:این همایش با رویکرد تبیین آرا و اندیشه های حضرت امام خمینی(ره) در حوزه جهاد و خدمت رسانی به زودی برگزار خواهد شد.

حسینی برگزاری اردوها به صورت متمرکز و غیرمتمرکز را بعد از ایام نوروز ادامه دار دانست و گفت:تولید محتوای ویژه این اردوها توسط معاونت سازندگی و کارآمدسازی سازمان بسیج دانشجویی در دستور کار می باشد.

وی  با بیان اینکه ، "تهیه سند پیشرفت مناطق محروم" از جمله موارد مهمی است که گروهها باید به آن اهتمام ویژه داشته باشند ادامه داد:تلاش برای ایجاد قرارگاهی واحد متشکل از چند گروه جهادی باید با جدیت پیگیری شود، تا بتواند با نگاهی متمرکز از انجام جزیره ای کارها جلوگیری کند.

مسئول سازندگی و کارآمدسازی سازمان بسیج دانشجویی در پایان ضمن خداقوت گویی به همه دانشجویان جهادگر حاضر در این اردوها خطاب به مسئولین گروهها از آنها خواست؛اولویت اول خود را به مباحث درون گروهی اختصاص دهند و به مسائل فرهنگی داخلی اردو اهتمام ویژه داشته باشند.


ارسال نظرات
آخرین اخبار